'Karton Lamborghini' 64 bin liraya alıcı buldu

'Karton Lamborghini' 64 bin liraya alıcı buldu

Yeni Zelandalı bir YouTuber’ın kartondan yaptığı Lamborghini yaklaşık 64 bin 228 liraya alıcı buldu.

Yeni Zelandalı bir YouTuber’ın kartondan yaptığı Lamborghini 10 bin 420 Yeni Zelanda dolarına (64 bin 228 lira) satıldı.

Auckland kentinde yaşayan, 500 bin takipçisi olan David Jones, evinde yaptığı Lamborghini Aventador’ın satışından elde edilen parayı bir çocuk hastanesine aktaracağını açıkladı.

‘Cardborghini’ adını verdiği tasarımını, internette bulduğu bir modeli beş-altı kat büyüterek, 2.5 haftalık çalışma sonucu yapan Jones’un kartondan aracının uzunluğu 3.78, eni 1.65 metre.

KENDİSİ DE KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜ

Diken'de yer alan habere göre; Parayı bağışlayacağı Starship Çocuk Hastanesi’nde 14 yaşındayken kanser tedavisi gören Jones şunları söyledi:

“Lamborghini almaya param yetmez ve 22 yaşındaki birine kiralayan da olmaz. Bu nedenle kendi Lamborghini’mi yapmaya karar verdim. Hastanede bana çok iyi bakmışlardı. Satmaya karar verince Açıkçası 50 dolardan fazla etmeyeceğini düşündüm ama inanılmaz bir rakama satıldı. Ben de hastaneye destek olmak istedim.“

Aracın kullanılabileceğini söyleyen Jones, “Sadece 100 metre yol kat etti. O da benim test sürüşümde” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN