Katar'da sahne alan Zeynep Bastık yine çok iddialı! Güzel şarkıcı sahne kostümüyle tüm dünyayı kendine hayran bıraktı

Katar'da sahne alan Zeynep Bastık yine çok iddialı! Güzel şarkıcı sahne kostümüyle tüm dünyayı kendine hayran bıraktı

2022 FIFA Dünya Kupası bu yıl Katar'da düzenlendi. Yapılan etkinlikte sahneye çıkan Zeynep Bastık, 45 dakikalık sahne şovu için tercih ettiği kıyafetle kendine hayran bıraktı. İşte, Zeynep Bastık'ın dikkat çeken kıyafeti...

Son dönemlerin en başarılı isimleri arasında yer alan şarkıcı Zeynep Bastık, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda sahne aldı. Şarkıcı, Katar'ın başkenti Doha'da taraftarlara özel düzenlenen festivaldeki konserde en sevilen şarkılarını söyledi.

TÜRKLER DESTEK OLDU!

Portekiz-Gana maçı sonrasında başlayan konser ortalama 45 dakika sürdü. Bastık'ın sahne performansına yoğun ilgi gösteren taraftarlar fazlasıyla eğlendi. Festivale katılan Türkler de Türk bayrakları ile şarkıcıya destek oldu. Festival alanındaki taraftarlara, "Burada olduğum için çok heyecanlıyım ellerim titriyor" sözleriyle seslenen Bastık, konseri ön sırada Türk bayrakları ile izleyen Türklerin tezahüratları sonrasında "Yapmayın ağlarım" karşılığını verdi.

zeynep bastık katar konseri

KIYAFETİYLE DAMGA VURDU!

Sahne performansının dışında konserleri için seçtiği kıyafetleri ile de gündem olan Bastık, Katar konseri için siyah beyaz bir kıyafet tercihinde bulundu. Siyah pantolon, beyaz gömlek ve siyah yelekli bir kombin seçen Bastık, sade ve şık tercihiyle dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN