İspanya direğe Almanya ofsayda takıldı

İspanya direğe Almanya ofsayda takıldı

Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası’nda, E Grubu'nda yer alan İspanya ve Almanya takımları Al Bayt Stadyumu'nda karşılaştı. İspanya ve Almanya 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda İspanya’nın bir topu direğe takılırken, Almanya’nın golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

2022 Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. E Grubu’nun ikinci maçında İspanya ile Almanya, Al Bayt Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İlk yarı İspanya’nın bir topu direğe takılırken, Almanya’nın golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

İSPANYA DİREĞE ALMANYA OFSAYDA TAKILDI

62. dakikada sol kanattan Jordi Alba’nın ceza sahasına pasında Alvaro Morata şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve İspanya’yı 1-0 öne geçirdi. 83. dakikada Almanya Niclas Füllkrug’un golüyle eşitliği yakaladı ve mücadele 1-1’lik skorla sona erdi.

Grubun son maçında 1 Aralık’ta İspanya ile Japonya, Almanya ile Kosta Rika ile karşılaşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN