Fransa, Danimarka'yı geçti

Fransa, Danimarka'yı geçti

2022 Katar Dünya Kupası'nın D Grubu ikinci maçında Fransa, Danimarka'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fransa son 16'ya kalmayı garantiledi.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda D Grubu'nun ikinci maçları başlarken Didier Deschamps'ın ekibi Fransa ile Kasper Hjulmand'ın yönetimindeki Danimarka karşı karşıya geldi. Mücadele Fransa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Fransa son 16'ya kalmayı garantiledi.

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi. Maçın ilk golü 61. dakikada Mbappe'den gelirken yanıt gecikmedi ve 68. dakikada Christensen durumu eşitledi. Son sözü ise 86. dakikada Kylian Mbappe söyledi ve Fransa sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte 1 puanda kalan Danimarka, son hafta maçında Avustralya ile kozlarını paylaşacak. Fransa'nın rakibi ise Tunus olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN