Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftine dair ilginç detay! Duyanlar şaştı kaldı

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftine dair ilginç detay! Duyanlar şaştı kaldı

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Setlere geri dönecek olan İmirzalıoğlu sevenlerini heyecanlandırırken, evliliğine dair ise ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Ünlü oyuncu bu iddiaları yalanladı. Şimdi ise Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti arasındaki yaş farkı merak konusu oldu. Aradaki yaş farkını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

2016 yılında oyuncu Sinem Kobal ile nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu, evliliklerinde 7. yılı devirdi. Çiftin Lalin ve Leyla adında 2 kız çocuğu var. Mutlu giden evliliklerine dair ayrılık iddiaları son dönemlerde gündemden düşmezken, İmirzalıoğlu bu iddiayı yalanmıştı. Çift hakkında bu defa yaş merakı ortaya çıktı. Aralarındaki yaş farkını duyanlar inanamadı. Bakın Sinem Kobal- Kenan İmirzalıoğlu arasında kaç yaş var?

sinemkobal.jpg

SİNEM KOBAL-KENAN İMİRZALIOĞLU'NA DAİR İLGİNÇ DETAY

Türkiye'nin gözde çiftleri arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti mutlu evliliklerinde 7 yılı geride bıraktı.

kenan.jpg

Kobal, evlendikten sonra oyunculuğu bırakırken, İmirzalıoğlu ise yakında FOX ekranlarında bir dizi ile ekranlara geri dönecek.

415124.jpg

ARADAKİ YAŞ FARKI ŞAŞIRTTI

Magazin gündemini sürekli meşgul eden ikili hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın gündemine düştü.

bebek.jpg

Kenan İmirzalıoğlu 48 yaşında iken eşi Sinem Kobal ise 35 yaşında. Çiftin arasındaki 13 yaş farkı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Peki sizce ilişkilerde yaşın önemi var mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN