Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'Atatürk' tepkisi: Konuşursam çok ağır konuşacağım

Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'Atatürk' tepkisi: Konuşursam çok ağır konuşacağım

Dijital yayın platformu Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisinin yayınlamama kararına bir tepki de ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'ndan geldi. İmirzalıoğlu, "Konuşursam çok ağır konuşacağım, düğün dışında bir zamanda bu konuyu konuşalım, çok tatsız bir durum, onun için söylenecek çok cümle var, buraya sıkıştırmayalım" dedi.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı'nın düğününe katıldı. Nikah şahidi olan Kenan İmirzalıoğlu, yöneltilen soru üzerine Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisini yayımlamama kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu, kendisi yöneltilen soru üzerine Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararıyla ilgili tepkisini; "Konuşursam çok ağır konuşacağım, düğün dışında bir zamanda bu konuyu konuşalım, çok tatsız bir durum, onun için söylenecek çok cümle var, buraya sıkıştırmayalım" sözleriyle gösterdi.

898.jpg

'KIRIK YADA ÇATLAK YOK'

Sinem Kobal, ise ayağının neden sargılı olduğunu; "Merdivenden inerken ayağım kaydı, tatsız bir burkulma oldu, kırık yada çatlak yok, sanırım bir haftaya geçer, şimdilik üstüne basamıyorum" şeklinde açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN