Kılı, tüyü kökünü lazer gibi çatır çatır yakıyor! Paranız cüzdanınızda kalsın, çok etkili

Kılı, tüyü kökünü lazer gibi çatır çatır yakıyor! Paranız cüzdanınızda kalsın, çok etkili

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte deniz sezonu açıldı. Denize girerken kadınların en büyük sıkıntısı bacak ve kollarda çıkan tüyler oluyor. İstenmeyen görüntülere neden olan bu tüyleri kökünden kazımak oldukça zor. Peki pürüzsüz bir bacak için ne yapılmalı? Uzmanların önerdiği bu tavsiye ile ne bacaklarınızda ne de kollarınızda tüy kalacak. Kılı, tüyü kökünü lazer gibi çatır çatır yakıyor! Güzellik merkezlerine onlarca para vermenize gerek yok. Doğal yollar ile bacaklarınız bebek gibi olsun.

Havaların ısınmasıyla birlikte şort sezonu açıldı. Özellikle plajlarda kusursuz bir fizik görünümü elde etmek isteyenlerin en büyük sorunu bacaklarda ve kollarda çıkan tüyler. Güneş ile birlikte kendini belli eden bu tüylerden kurtulmak neredeyse imkansız. Çoğu kişi güzellik merkezlerine tonlarca parasını veriyor ancak yine de bu tüylere çözüm bulamıyor. Peki kollar ve bacaklarda çıkan tüyler için ne yapılmalı? Uzmanlar açıkladı, tüyü kökünü lazer gibi çatır çatır yakıyor! Bu mucizevi yöntem ile tüm tüylerinizden anında kurtulacaksınız. İşte tüyleri anında kökten çözen o mucizevi yöntemler...

İSTENMEYEN TÜYLERİ ANINDA YOK EDİN! LAZER GİBİ ÇATIR ÇATIR YAKIYOR

Deniz sezonu sonunda açıldı. Kadınların en büyük sorunu ise kollarda ve bacaklarda çıkan tüyler oluyor. Özellikle bikini ile kendini iyice belli eden bu tüyler güneşin vurmasıyla istemsiz kötü bir görüntü oluşturuyor. Peki istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluruz? Size vereceğimiz yöntem ile çözümü çok basit. Kimse bunu bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. Kusursuz bir görüntü için mutlaka bunu deneyin.

fggfgf-2023-08-02t142111-516.jpg

BU MUCİZEVİ OT İLE KILLARDAN KURTULUN

Doğal yollarla tüylerden kurtulmak istiyorsanız mutlaka hamam otunu deneyin. Bu bitki çalı formunda bulunur ancak oldukça etkilidir. İlk olarak hamam otunu güneşte kurutun ve iyice toz haline getirin. Bu tozun içerisine bir tatlı kaşığı zeytinyağı bir yemek kaşığı da sirke koyun. İyice karıştırdıktan sonra tüm vücuda sürün. Biraz yakıcı bir etki sağlar. Yaklaşık 30-40 dakika arasında bir bekleme sağladıktan sonra ılık suyla durulayın.

gfgfgfg-6.jpg

Ardından tüm vücudunuza bu kez hamam otu yağı sürün. Bu kez çıkmaya çalışan tüyleri de kökünde kurutur. Batık oluşumuna izin vermez. Banyo sonrası cildinizi lavanta ya da papatya özlü kremlerle nemlendirin bu da terleme sırasında cildin kokmasını engeller.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN