Kilo verdim yüzüm değişti demişti! Büşra Pekin'in son hali yok artık dedirtti: Bakın bu kez ne yaptırmış?

Kilo verdim yüzüm değişti demişti! Büşra Pekin'in son hali yok artık dedirtti: Bakın bu kez ne yaptırmış?

Uzun yıllardır hem televizyonun hem beyaz perdenin sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Büşra Pekin, son zamanlardaki değişimi ile magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Son olarak kilo verdiği için yüzünün değiştiğini söylemişti lakin son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte Büşra Pekin’in son halleri…

Yılmaz Erdoğan’ın “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibinde tanıdığımız ve uzun yıllardır oyunculuğuyla oldukça geniş bir kitleye hitap eden Büşra Pekin, özellikle de son dönemde birçok projede yer aldı. Hem oyunculuğuyla hem de son zamanlardaki değişimiyle sık sık gündeme gelen ünlü isim, verdiği kilolarla resmen görenleri şaşkına çevirdi. Bu değişimin arkasında estetik olduğu iddiaları yer alırken Büşra Pekin bu iddiaları yalanlamıştı. Lakin özellikle de son paylaştığı görseller takipçilerini ikna etmeye yetmedi.

yeni-proje-16.jpg

ESTETİK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Sabah'ta yer alan habere göre, şimdilerde "Yıldız De Bana" adlı programın jüri üyeleri arasında yer alan ünlü oyuncu Büşra Pekin, son zamanlarda işinin yanı sıra fiziksel değişimiyle de gündeme geliyor. Özellikle de görenlerin tanıyamadığı bir hale gelmesiyle ortaya estetik iddialara atılmıştı. Bu iddialar sonrasında ünlü oyuncu estetik yaptırdığını kabul etmedi ve sadece “yüz bandı” kullanıyorum demişti. Lakin paylaştığı son fotoğrafları operasyon geçirdiğine kanıtlar nitelikteydi.

yeni-proje-17.jpg

SIKI BİR DİYETE GİRMİŞTİ

Dilberay’ın hayat hikayesinde başrol oyuncu olan ve Dilberay karakterine hayat veren Büşra Pekin bu filmin çekimleri bittikten sonra sıkı bir diyete başlayarak kilo vermek için çalışmalarını hızlandırmıştı. Kısa bir sürede ciddi kilolar veren ve forma giren ünlü oyuncu bunun yanı sıra yüzüne de estetik dokunuşlar yaptırmaya başladı.

Öte yandan tarzını da değiştiren başarılı oyuncu estetik iddialarını yalanlasa da yüzündeki değişimin bu kadar hızlı ve belirgin olması takipçilerini ikna etmeye yetmedi.

yeni-proje-18.jpg

İŞTE BÜŞRA PEKİN VE FOTOĞÜRAFLARINA GELEN YORUMLAR…

'Doğal hali Şafak Sezer'e benzemiş', 'Eski hali ne güzeldi', 'Yolda görsem tanıyamam, ''Balon balıkları gibi görünüyor'

yeni-proje-20.jpg

JAWLINE İŞLEMİ YAPILDI

Ünlü oyuncu, çene belirginleştirmek için yapılan ve Jawline adı verilen operasyon geçirdi. Bunun yanı sıra Büşra pekin'in yanakları “Hollywood yanağı” adı verilen bir teknikle boşaltılarak elmacık kemikleri de belirgin hale getirildi.

yeni-proje-19.jpg

“TEK İŞLEM BURUN DOKUNUŞUDUR”

Vücudundaki en büyük değişikliğin kilo vermek olduğunu söyleyen Pekin, yüzündeki tek ciddi dokunuşun ise burun dokunuşu olduğunu ifade etmişti. Bunun yanı sıra rollerin durumuna göre de oyuncu botoksu yaptırdığını ve dudaklarına, yanaklarına elle etmediğini söylemişti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN