Kış geri döndü! O 3 gün resmen donacağız... Uzmanlar uyardı: Kışlıkları hazırlayın

Kış geri döndü! O 3 gün resmen donacağız... Uzmanlar uyardı: Kışlıkları hazırlayın

Meteoroloji uzmanlarından alınan bilgilere göre, ülkemizde hava sıcaklıkları önümüzdeki üç gün boyunca ciddi anlamda düşecek. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ülkemizde havalar tekrar soğuyacak. Pazar gününden itibaren tekrar ısınacak" ifadelerini kullandı.

Ökten'in paylaştığı hava durumu tahminine göre bugün hava sıcaklığı yüksek olacak. Salı günü daha da sıcak bir hava beklenirken, Çarşamba günü hava ılık olacak. Ancak Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıkları düşmeye başlayacak ve Cuma ile Cumartesi günleri serin bir hava hakim olacak. Pazar günü ise hava sıcaklıklarının tekrar yükselmesi bekleniyor.

Ökten, halkı soğuk hava koşullarına karşı uyararak, "Kışlık kıyafetlerinizi hazırlayın. Özellikle yaşlılar ve çocuklar olmak üzere herkesin soğuk hava koşullarına karşı tedbirli olması gerekiyor" dedi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Önümüzdeki üç gün boyunca beklenen düşük hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşların soğuk hava koşullarına karşı önlem alması ve kışlık kıyafetlerini hazırlaması gerekiyor. Pazar gününden itibaren hava sıcaklıklarının tekrar yükselmesi beklenirken, önümüzdeki üç gün boyunca soğuk hava koşullarına karşı dikkatli olunması önem taşıyor.

GÜN GÜN HAVA DURUMU

15 MAYIS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-001.png

16 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ

2-001.png

17 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

3-001.png

18 MAYIS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

4-001.png

19 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ

5-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN