Kişiliğiniz ile ilgili gizli sırları açığa çıkaran optik illüzyon testi! Resimde ilk ne görüyorsun?

Kişiliğiniz ile ilgili gizli sırları açığa çıkaran optik illüzyon testi! Resimde ilk ne görüyorsun?

Kişilik testi işlevi gören "uzun bacaklı" optik yanılsama, izleyicinin iyi bir iletişimci mi yoksa kötü bir iletişimci mi olduğunu, hangi görüntünün onlara ilk çarptığına bağlı olarak belirler. 1975 yılında Japon bir sanatçı tarafından yaratılan bu şaşırtıcı optik illüzyon, bir dizi bacağı tasvir ediyor gibi görünüyor.

Bu optik yanılsama kişilik testi, açıklamalara göre resimde ilk olarak ne gördüğünüze bağlı olarak iyi bir iletişimci mi yoksa kötü bir iletişimci mi olduğunu belirler. İlk bakışta pek görünmüyor, değil mi? O zaman başka bir açıdan göz atın. Optik illüzyon, aynı anda iki alternatif görüntü oluşturmak için negatif alan kullanır. Şimdi görüyor musun?

İllüzyon teorisyenlerine göre, bu resim, ne kadar iyi iletişim kurduğunuzla ilgili kişilik özelliklerinizi anlatıyor.

OPTİK İLLÜZYONDA İLK NE GÖRÜYORSUN?

1-006.jpg

PANTOLON PAÇALARI

Siyah takım elbise pantolonu ve ayakkabıları ile bir dizi baş aşağı duran bacak gördüyseniz, doğrudan iletişim kuran türden biri olabilirsiniz. Açıklamalara göre bu bulmaca kategorisi, düşüncelerini toplamayı ve ortaya koymayı nispeten kolay bulur.
Bununla birlikte, açık sözlü ve iyi bir iletişimci olduğunu ortaya çıkarır, aynı zamanda duyarsız ve duygusal derinlikten yoksun olma riskiyle karşı karşıyadır.

YÜKSEK TOPUKLU BACAKLAR

Kendini optik illüzyon uzmanları olarak nitelendiren uzmanlara göre, resimde ilk olarak topuklu ayakkabıları ile bir dizi kadın bacağı fark edilmesi, net bir şekilde düşünmeden önce konuşma eğiliminde olduğunuzu ve sonunda aslında söylemek istediklerinizle çelişen açıklamalar yaptığınızı gösterir.

HER İKİ BACAK AYNI ANDA

Evet, tek değilsin. Bu kişilik testinin üçüncü bir sonucu, ilk bakışta her iki bacak türünü de fark etmektir. Bu, son derece esprili bir insan olduğunuz anlamına gelir. Aynı zamanda iyi bir dinleyici ve saygılı bir iletişim kuruyorsun. İnsanlar saygı duymadıkları kişilerle iletişim kurmazlar ve bu kişilerden uzak dururlar. İyi bir iletişim kurmak için her zaman bu yolu seçersin.

OPTİK İLLÜZYON AÇIKLAMA

Beynimiz ve gözümüz amaçlandığı gibi koordine olmadığında optik illüzyonlar meydana gelir. İllüzyon, beyin ve gözler arasında yanlış iletişim olduğunda ortaya çıkar.

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır. Optik illüzyonlar zihninizi meşgul eder, beyin fonksiyonunuzu güçlendirir, kişiliğinizi açığa çıkarır ve gözlem becerilerinizi geliştirir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN