Kıvanç Tatlıtuğ seçim sonucunu meşale ile mi kutladı? Resmen açıkladı!

Kıvanç Tatlıtuğ seçim sonucunu meşale ile mi kutladı? Resmen açıkladı!

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Aile' dizisinde başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un 28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimini meşale ile kutladığı öne sürüldü. Ünlü oyuncu söz konusu iddiaların ardından sessizliğini bozdu.

8 Mart'tan bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Aile' dizisinde "Aslan Soykan" karakterine hayat vererek adından söz ettiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 28 Mayıs'taki seçimi ardından meşale yakarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini kutladığını iddia edildi. Tatlıtuğ, söz konusu iddiaların ardından sessizliğini bozdu.

Senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrolde ise Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisinde "Aslan Soykan" karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'un 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimi meşale ile kutladı iddiası sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Söz konusu iddiaların ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, 'seçimi kutladı' iddialarını yalanladı.

Tatlıtuğ açıklamasında "27 Mayıs Cumartesi günü Aile dizisi 13. bölüm sezon finali kutlaması için yakıldı o meşaleler. Yeni sezonda görüşmek üzere. Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

dfgfdhd

SEZON FİNALİNİ İZLEDİLER

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nejat İşler, Yüsra Geyik ve Nur Sürer gibi oyuncuların yer aldığı Aile dizisi, salı günü yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Dizi ekibi, salı günü akşam bir araya gelerek hem bölümü izledi hem de birlikte yemek yedi. Tatlıtuğ geceye, eşi Başak Dizer ile katıldı.

kivanc-tatlitug-secim-sonucunun-ardindan-mesale-15981605_4674_m

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN