Kıvanç Tatlıtuğ'a babalık hediyesi! Fiyatı duyanın ağzı açık kaldı

Kıvanç Tatlıtuğ'a babalık hediyesi! Fiyatı duyanın ağzı açık kaldı

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den eşine ağızları açıkta bırakan bir hediye aldı. 15 bin dolarlık hediyeyi görenler gözlerine inanamadı. Bakın Kıvanç Tatlıtuğ'a ne aldı?

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Talıtuğ-Başak Dizer çifti 6 ay önce oğulları Kurt Efe'yi almıştı. 6 aylık olan Kurt Efe için Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'a pahalı bir hediye aldı. Hediyeyi görenler "Yok artık" dedi.

626e992ab57f152acc63723f.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ'A BABALIK HEDİYESİ

27 Ekim'de 39 yaşına basan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den çok özel bir hediye aldığı ortaya çıktı. Şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ve oğulları Kurt Efe ile Bodrum'da olan Dizer, yakışıklı aktöre 15 bin dolar (yaklaşık 300 bin TL) değerinde el yapımı bir kolye hediye etti.

hediye.jpg

HEDİYEYİ GÖREN ŞAŞIRDI

Kıvanç Tatlıtuğ için özel olarak hazırlanan kolyede çok sevdiği deniz figürleri bulunuyor. Kolyeyi görenler "Bu paraya değimez" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN