Kıvanç'tan sonra tek yakışıklı kesmedi! Serenay Sarıkaya'dan 3 partnerli proje: Başroller belli oldu

Kıvanç'tan sonra tek yakışıklı kesmedi! Serenay Sarıkaya'dan 3 partnerli proje: Başroller belli oldu

Yer aldığı her projeye başarılarıyla imza atan Serenay Sarıkaya yeni dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yeni dizide 3 partner ile birlikte rol alacak olan güzel oyuncunun partnerleri de belli oldu. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni partnerleri…

Son yılların başarılı oyuncuları arasında yer alan Serenay Sarıkaya yeni projeler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Aile dizisi ile ekranları kasıp kavuran Sarıkaya, yönünü dijitale çevirdi. Dijital platformda çekeceğim dizi için 3 erkek başrol oyuncu olacağı belirtilirken isimlerde sonunda belli oldu. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni partnerleri…


SERENAY SARIKAYA'NIN YENİ PARTNERLERİ BELLİ OLDU


Hem yeteneği ile hem de güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Serenay Sarıkaya yeni projesi için hazırlıklarına devam ediyor. Ay Yapım imzası ile ekranlara taşınacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti projesi Netflix platformunda izleyici ile buluşacak. Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinde 3 erkek başrol olacağı belirtilirken isimler de merak ediliyordu. Herkesin merak ettiği projenin başrol oyuncuları netleşti.

serenay-dizi.jpg
Serenay Sarıkaya yeni dizisinde boşanma davası konusunda uzmanlığını gözler önüne Seren hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla olarak ekrana gelecek.Dizide Ömer, Cem ve Sarp isminde 3 erkek oyuncunun yer alacağı belirtilirken bu isimleri canlandıracak oyuncular da belli oldu. Dizinin erkek başrolleri Metin Akdülger, Hakan Kurtaş ve Ahmet Rıfat Şungar oldu. Dizide yer alacak diğer kadın başrol oyuncusunun da ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

seranay-partnerleri.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN