Kıyafetinize çamaşır suyu değdi diye hemen vazgeçmeyin! Çamaşır suyu lekesini geçiren o formülü hemen deneyin!

Kıyafetinize çamaşır suyu değdi diye hemen vazgeçmeyin! Çamaşır suyu lekesini geçiren o formülü hemen deneyin!

Temizlik yaparken başımıza gelebilecek en kötü olaylardan birisi kıyafetlerimize çamaşır suyu sıçraması olabilir. Kıyafetlere sıçrayan çamaşır suyu ile birlikte oluşan çamaşır suyu lekesi olan kıyafetler doğrudan çöpü boylar. Fakat artık çamaşır lekelerinden korkmamalısınız. Kıyafetlerinize sıçrayan çamaşır suyu lekesini çıkaran formül paylaşıldı. Hayat kurtaran detaylar arasında yer alan formül kıyafetlerinizdeki çamaşır suyu lekesini temizleyecektir.. İşte tüm detaylar...

ÇAMAŞIR SUYU LEKESİ ÇIKARAN FORMÜL!

Kıyafetlerimizin korkulu rüyası olan çamaşır suyu lekesi temizlik yaparken sık sık başımıza gelen olaylardan birisidir. Temizlik ürünleri içerisindeki en etkili ürünlerden birisi olan çamaşır suyu tam bir kıyafet düşmanı olarak da bilinir.

Temizlik alanında sürekli olarak kullanılan ürün mikropları kırarken istenmeyen bazı durumlarında oluşmasında baş rol oynayabilir. Çamaşır suyu kıyafetlerinizin üzerine sıçramasıyla birlikte kıyafetinizin renginde aşırı bir şekilde açılma görülür.

Kıyafetin üzerindeki renkleri karıştırmasıyla birlikte kıyafetler genellikle giyilmeyecek duruma gelir ve çöpü boylar. Kıyafetlerinize sıçrayan çamaşır suyunun ardından çöpe atmak yerine bu yöntemden faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile birlikte çamaşır suyu lekelerini çıkarmak artık çocuk oyuncağı.

aauyh-1610283735-5078.webp

ÇAMAŞIR SUYU LEKESİ NASIL ÇIKARILIR?

Kıyafetlerin baş belası olan çamaşır suyu lekelerini çıkarabilmek için belirli yöntemler biliniyor. Bu yöntemlerin en tepesinde ise metil alkol gelir. Çamaşır suyu lekesinin hakkından gelen metil alkol yöntemi açıklandı. İşte metil alkol ile birlikte çamaşır suyu lekesi çıkama yöntemi; Çamaşır suyu lekesini çıkarabilmek için ilk olarak uygun bir kabın içerisinde belirli bir miktarda metil alkol dökün.

Metil alkolü kaba koyduktan sonra kıyafetinizi düz ve sert bir zemine serin. Kaba doldurduğunuz metil alkole bir pamuk batırarak kıyafetinizde bulunan çamaşır suyu lekesini yavaş yavaş silmeye başlayan. Çamaşır suyu lekesi üzerine bu işlemleri birkaç kez uyguladıktan sonra bir gece boyunca kıyafetinizi beklemeye alın.

Bir gecelik sürenin dolması ile birlikte çamaşır suyu lekesi bulunan kıyafetiniz ile işleminiz bitmedi. Kıyafetinizi çamaşır makinesinde yıkayarak güzelce temiz olmasını sağlayın. Metil alkol kullanırken oldukça dikkatli olun. İnsan sağlığı için oldukça tehlikeli olan metil alkolü uzun bir süre solumamanız gerekir. Ayriyeten cildiniz ile doğrudan temasını önlemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN