Kızılcık Şerbeti aradığını Survivor’da buldu! Gören şaşkına dönecek! Yeni bölümde ekrana geliyor!

Kızılcık Şerbeti aradığını Survivor’da buldu! Gören şaşkına dönecek! Yeni bölümde ekrana geliyor!

Ekranların çok konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti yeni oyuncusuyla gündeme bomba gibi düştü. Dizinin oyuncu kadrosuna Survivor'ın popüler yarışmacısı dahil oldu. İşte Kızılcık Şerbeti’ne transfer olan o oyuncu…

Yayınlandığı günden bu yana adından sıkça söz ettiren Kızılcık Şerbeti, RTÜK cezasının ardından bu kez de yeni transfer oyuncusu ile gündeme geldi. Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Survivor'dan transfer geldi. İşte Kızılcık Şerbeti’ne transfer olan o oyuncu…


SURVİVOR'DAN SÜRPRİZ TRANSFER

Kızılcık Şerbeti dizisi sık sık gündemde yer alırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil edildiği duyuruldu. Survivor yarışmasında gönüllüler kategorisinde yarışan Yiğit Dikmen, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni oyuncusu oldu. 2014 yılında Survivor yarışmasına katılan Dikmen, Kızılcık Şerbeti dizisiyle tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

kizilcik-serbeti-1.jpg

DİKMEN'İN ROLÜ BELLİ OLDU

Show TV ekranlarının çok konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosuna dahil olan Yiğit Dikmen'in rolü belli oldu. Diziyi müşteri olarak giriş yapacak olan Dikmen Sönmez ve Mustafa'nın ortağı olduğu lokantanın müşterisi Serdar olarak ekranlara gelecek. Oyuncunun uzun süre kadroda yer alması bekleniyor. Zaman içerisinde yolunun Çimen ile kesişeceği söylenirken farklı bir yolda ilerleyecekleri belirtildi.

yigit-dikmen.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN