Kızılcık Şerbeti setinde 'tükenmişlik' krizi: Gereği yapılacaktır

Kızılcık Şerbeti setinde 'tükenmişlik' krizi: Gereği yapılacaktır

Kızıl Şerbeti'nde "Alev" karakterine hayat veren Müjde Uzman, sette astım krizi geçirdikten sonra "Tükendim" başlıklı bir paylaşım yapmıştı. Ardından dizi setinin makyözü Esra Okumuş'un paylaştığı video bu durumu tiye aldığı gerekçesiyle dizinin fanlarının tepkilerine neden oldu. Tepkilerin büyümesi üzerine dizinin yapımcısı "Oyuncumuz müjde uzmanın paylaşımı sonrası, set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır." dedi.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bu kez "tükenmişlik" konusuyla gündeme geldi. Dizide "Alev" karakterine hayat veren oyuncu Müjde Uzman, sette astım krizi geçirdikten sonra hastane odasından bir paylaşım yaptı. Yayınladığı "Tükendim" başlıklı yazıda birçok şeye artık dayanamadığını açıkladı.

x-c9faga70w65vk-9rjquq-tnhb.jpeg

'ÇOK ÇOK FAZLA TÜKENDİM, YARIM KALMADI BİLE'

Paylaşımın ardından dizi setinin makyözü Esra Okumuş bir video paylaşarak, "Günlerdir video çekmiyorum çünkü ben tükenmişlik sendromuna yakalandım. Hem de çok yakalandım. Sizler tükettiniz. Bu ekip. Çok tükendim. Çok çok fazla tükendim. Yarım kalmadı bile. Neyim var neyim yok hepsi tükendi gitti." dedi.

Uzman'ın paylaşımının üzerine Okumuş'un böyle bir video paylaşmasına dizinin fanları tepki gösterdi.

''ESRA'CIĞIMIN DALGA GEÇMEK GİBİ BİR DURUMU YOK'

Müjde Uzman dün Okumuş'un videosunu paylaşarak, "Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna" ifadelerini kullandı.

'GEREĞİ YAPILACAKTIR'

Tepkilerin büyümesi üzerine dizinin yapımcısı Faruk Turgut, "Oyuncumuz müjde uzmanın paylaşımı sonrası set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN