Kızılcık Şerbeti’nde erken final şoku! İzleyicileriniz üzecek haber: Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığından sonra final mi olacak?

Kızılcık Şerbeti’nde erken final şoku! İzleyicileriniz üzecek haber: Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığından sonra final mi olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümüyle büyülenen izleyiciler, Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığıyla birlikte yıkıldı. Sevilen oyuncunun diziden ayrılıp ayılmayacağı merak konusuyken Kızılcık Şerbeti’nden erken final haberi geldi! Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığından sonra dizi final mi olacak?

İzleyenleri ekrana kilitleyen dizi Kızılcık Şerbeti’nden sevenlerini üzecek haber mi geliyor? Son bölümüyle izleyicilerini büyülemeyi başaran dizinin Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi üzerine dizinin geleceği merak konusu oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ ERKEN FİNAL Mİ YAPACAK?

kizilcik-serbeti-final-olacak-mi1.webp

En Son Haber’in haberine göre, Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması, yapımcı ekibi kriz moduna soktu. Son çıkan dedikodularda dizinin zaman kazanmak için erken sezon final yapacağı konuşuluyor.

ABDULLAH DİZİDEN AYRILACAK MI?

İkinci senaryo ise Alev ve Apo karakterlerini boşanıncaya kadar yurt dışına göndermek üzerine kurulu. Bu süreçte, ikilinin diziye geri dönmesi planlanıyor ancak eğer ünlü oyuncu sağlığına kavuşamaz veya devam etmek istemezse, Apo karakterine yeni bir isim atanması düşünüldüğü de konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN