Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer: Ünlü oyuncu diziye dahil oldu

Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer: Ünlü oyuncu diziye dahil oldu

Son dönemin en konuşlan dizilerinden Kızılcık Şerbeti, kadrosunu genişletiyor. Birçok karakterin hikayesini paralel olarak ekrana taşıyan diziye, Çimen karakterinin partnerini canlandırmak üzere yeni bir oyuncu dahil oldu.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, bu sezon adından en çok söz ettiren yapımların başında geliyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı dizi, son dönemde RTÜK'ün, hakkında beş haftalık yayın yasağı kararı ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararıyla almasıyla gündeme gelirken, seyirci kitlesini de giderek genişletiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; haftaya cuma zaten bayram tatili nedeniyle Show TV’nin yayın akışında yer almayacak olan diziye oyuncu Yiğit Dikmen katıldı.

1-010.jpgYiğit Dikmen

“Serdar” karakterine hayat verecek olan Dikmen, Çimen’in (Selin Türkmen) partneri olacak. Dikmen, 24. bölümde fenomen dizinin ekibine dahil olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN