Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i fena yakalandı, yanında onu görenler inanamadı! Bakın o isim kim çıktı?

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i fena yakalandı, yanında onu görenler inanamadı! Bakın o isim kim çıktı?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbetinin Alev'i Müjde Uzman, dün akşam hayranları tarafından fena yakalandı. Güzel oyuncunun yanındaki isim ise bir görenleri bir hayli şaşırttı. Bakın o isim kim çıktı?

Ekranların sevilen ve bir o kadar da eleştirilen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbetine Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman son dönemlerde yıldızı parlayan oyunculardan biri. Oğuzhan Uğur'la bir ayrılıp bir barışan güzel oyuncu aşk hayatıyla da bir hayli gündemde. Oğuzhan Uğur' la ilişkilerine sürekli bir şans veren Uzman son olarak ilişkilerini noktalamışlardı. Dün akşam ise başarılı oyuncu sevenlerini hem heyecanlandırdı hem de şaşırttı.

mujde-uzman-kimdir-ve-kac-yasindadir-mujde-uzman-dizileri-1682691735-519.webp

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN ALEV'İ FENA YAKALANDI, YANINDA ONU GÖRENLER İNANAMADI! BAKIN O İSİM KİM ÇIKTI?

Dün akşam sinemada sevgili koltuğunda görüntülenen Müjde Uzman' ın yanında tanıdık bir isim çıktı. Uzman'ın kendisi gibi oyuncu olan Birand Tunca ile beraber sinemada görüntülendi. İşte çok konuşulan o görüntü...

640xauto.webp

İKİLİ SEVGİLİ Mİ?

38 yaşındaki Müjde Uzman'ın Gossippasta'da paylaşılan o karesi kısa bir süre içinde sosyal medyaya yayıldı. İki başarılı oyuncunun boş olduğu görülen salonda sevgili koltuğunda oturması da dikkatlerden kaçmadı.

birandtunca-erkencikus.jpg

Sosyal medyada yayılan fotoğraf üzerine başarılı iki oyuncu tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN