Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı açtı ağzı yumdu gözünü! Bu fiyatlar şaka gibi! “Bunu alan var mı?”

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı açtı ağzı yumdu gözünü! Bu fiyatlar şaka gibi! “Bunu alan var mı?”

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterini hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya, fiyatlara tepki gösterdi. Simit fiyatlarına karşısında sessizliğini bozan ünlü oyuncu sosyal medya hesabında tepkisini dile getirdi. İşte Evrim Alasya'nın o isyanı…

Son günlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım Arslan karakterine hayat veren ünlü oyuncu dikkat çeken oyuncular arasında yerini alıyor. Dizide canlandırdığı karakter ile birçok kişiden tepki alan Evrim Alasya sosyal medya hesabına da oldukça aktif kullanıyor. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlü isim dizi hakkında "Çok zor ve çok riskli ve bıçak sırtı bir hikâye" açıklamalarında bulundu. Geçtiğimiz günlerde dizi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Evrim Alasya, bu kez de simit fiyatlarına gösterdiği tepki ile sosyal medyanın gündeminde yer aldı. İşte Evrim Alasya'nın o isyanı…

SİMİT FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada oldukça aktif ünlüler arasında yer alan Evrim Alasya, Son Günlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor. Yetenekli oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteri ile ses getirirken sosyal medyada da oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda simit fiyatlarına tepki gösteren ünlü oyuncu “Bunu alan var mı?” ifadelerini kullandı.

evrim-alasya-1.jpg
Havaalanına gittiğinde karşılaştığı fiyatlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Alasya, kaşarlı simit fiyatınız 145 TL'den satılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile fiyatları isyan eden Evrim Alasya, gördüğü fiyatlar karşısında sessizliğini bozdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN