Kızılcık Şerbeti'nin laik Kıvılcım'ı tesettürlü çıktı! Bakın eskiden ne haldeymiş?

Kızılcık Şerbeti'nin laik Kıvılcım'ı tesettürlü çıktı! Bakın eskiden ne haldeymiş?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım'ı oynayan Evrim Alasya, eski bir görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Oynadığı Kıvılcım karakteriyle laik bir kadına hayat veren Alasya'nın tesettürlü hali beğeni rekoru kırdı. Bakın Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı ne haldeymiş?

Show TV'nin ses getiren dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni fragmanıyla da çok konuşulmaya başladı. Nursema karakteri gündemden düşmezken, bu kez de dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Evrim Alasya'nın bir fotoğrafı sosyal medyada düştü. Tesettürlü halini görenler tanıyamadı.

evrimlasya.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN KIVILCIM'I OLAY OLDU

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'nın annesi Kıvılcım'ı oynayan Evrim Alasya'nın sürpriz bir fotoğrafı ortaya çıktı. Dizide yaptığı çıkışlarla zaman zaman gündem olan Alasya, bir dizi için tesettüre girmiş.

evrim.jpg

LAİK BİR KADINI OYNUYORDU DİZİDE! ESKİ HALİ ŞAŞIRTTI

Dizide laik bir cumhuriyet kadınını oynayan Evrim Alasya, replikleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

kivilcim.jpg

Bir sahnede 'Ramazan ayında isteyen oruç tutar isteyen alkol içer' diyerek herkesi şaşırtmıştı. Dizinin ana karakterleri arasında yer alan Alasya, eski bir görüntüsüyle çok konuşuldu. Tesettürlü halini görenler beğeni yağmuruna tuttu.

kivilcimkimdir.jpg

TESETTÜRLÜ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü ismin bir önceki dizisindeki tesettürlü halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşarken kimi dizi izleyicileri Alasya'yı Kızılcık Şerbeti'nde de tesettürlü görmek istediklerini yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN