Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden peruk takıyor? Herkesin merak ettiği o soruyu yanıtladı! Nedeni yürek burktu!

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden peruk takıyor? Herkesin merak ettiği o soruyu yanıtladı! Nedeni yürek burktu!

Show TV'nin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, Katarsis programında hastalığını açıkladı. İşte detaylar...

Cuma akşamları Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine can veren oyuncu Feyza Civelek, Katarsis programına konuk oldu. Nilay karakteriyle dikkat çeken Feyza Civelek özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Civelek, "Nilay için ben olmalıyım dedim. Bu benim hayatımın rolü olduğunu düşündüm. Çünkü ben Nilay'ı benimsedim. Nilay oldum bir nevi. Yabancılaşmadığım için bu rolde kendimi buldum. Nilay aslında kötü ama cahil kötü. Daha önce hiç sevgi görmemiş, sevgi görmediği için de bu sevgiyi çevresinde arayan ve ön planda olmak isteyen bir karakter. Ben Nilay'a komiklik ekleyerek onun iç güzelliğini göstermeye çalışıyorum."

nilfgdg.jpg

"Başta hiç alışamadım tesettürlü olmak garip geldi. Benim birkaç arkadaşım dışında ailemizde ve hiç tesettürlü yok. Çevremde görsem alışık olacağım bir durum olacaktı. Bu dizide tesettürlü olmam farklı ailelerin iç yüzünü görmeme olanak sağladığı için oyunculuğumu da geliştirdi."

nisaf.jpg

HASTALIĞINI AÇIKLADI!

Civelek neden peruk taktığı ise şu cümlerle açıkladı. "Köpeğim vardı, vefat etti. Ben köpeğime çok düşkündüm, 11 yıl benimle yaşadı. Evladım gibiydi. Oğlum diye seviyordum. Nereye gitsem peşime geliyordu. Köpeğimi kaybettim ve sırtıma dövmesini yaptırdım. Onu kaybettikten sonra sedef hastası oldum. Üzüntüden sıkıntıdan saçkıran oldum. Bir sürü sıkıntı yaşadım ve bu biraz benim dönüm noktam oldu. Hayatımda ilk kez en değer verdiğim şeylerden birini kaybettim çünkü. O süreci zor yaşadım, zor atlattım ama hayat bir şekilde devam ediyor. 3-4 ay önce de dedemi kaybettim. Yaşadığım her kayıp hem bana bir ders oluyor hem de benden bir şeyler götürüyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN