Kızını depremde kaybeden Orhan Aydın'dan duygulandıran paylaşım

Kızını depremde kaybeden Orhan Aydın'dan duygulandıran paylaşım

Tiyatrocu Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay’da da binlerce can kaybına sebep olan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Orhan Aydın, Hatay'da hayatını kaybeden kızının fotoğrafını paylaşarak, düştüğü notla duygulandırdı. Aydın, paylaşımında, "Babalarından önce ölmemeli çocuklar" dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremle binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden oldu.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın'ın kızı ve eski eşi de enkaz altına kalan isimler arasındaydı. Eski eşi Elif Torun Öneren enkaz altından çıkarılan Aydın, "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda. Haydi canım benim, haydi diren. Tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" şeklinde konuşmuştu.

EYLEM AYDIN'DAN ACI HABER GELDİ

Depremlerden sonra altıncı günde Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın'dan acı haber geldi. Hatay'da 36 saat boyunca devam eden çalışmalar sonrasında Eylem Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Orhan Aydın, kızının vefatından beş gün sonra içleri sızlatan bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından kızı Eylem Şafak Aydın'ın fotoğrafını paylaşan sanatçı, "Babalarından önce ölmemeli çocuklar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN