Klibinde soyunan Hülya Avşar'a ilahiyatçıdan ağır söz: Azgın dişi

Klibinde soyunan Hülya Avşar'a ilahiyatçıdan ağır söz: Azgın dişi

Hülya Avşar'ın son klibindeki sahneleri gören İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan çirkin bir benzetme. Kadınların tepkisine neden olan o sözler sonrasında Avşar'a Deniz Akkaya sahip çıktı. Klipte çıplak sahnelere yer veren Avşar için bakın ne dedi? Duyanlar küplere bindi

Yürüyüş yaparken yolda denk geldiği bir kişi Anlatma klibinde oynatan Hülya Avşar, herkesi şaşırtırken, Avşar'ın klibi de olay oldu. Klipte soyunan Avşar'ın o çıplak hallerine İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan akılalmaz bir tepki geldi. Bakın ne dedi?

h.jpg

ÇIPLAK KLİBE ÇİRKİN BENZETME

Son şarkısı Anlatmaya iddialı bir klip çeken Hülya Avşar, soyunarak kamera karşısına çıktı.

ali.jpg

Herkesi şaşırtan o klip sosyal meydanın gündemine bomba gibi düşerken, ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan Avşar'ı kızdıracak bir benzetme geldi. Demircan, Avşar'ın çıplak hali için Azgın dişi benzetmesi yaptı.

avsarkizi.jpg

"AZGIN DİŞİ"

Hülya Avşar'a Azgın dişi diyen Demircan bununla da yetinmedi, "Bir kadın anadan doğma kameralar önünde soyunur, milyonlara ulaşacak şekilde görüntü verirse, o kadınlığın bütün anlamını yitirmiş, azgın bir dişi demektir” dedi.

avsarkizi1.jpg

Bu çirkin benzetmesi sonrası ilk tepki Deniz Akkaya'dan geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN