Kocam da kocam diye paylaşıp iki ay sonra boşanmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın yakayı fena ele verdi

Kocam da kocam diye paylaşıp iki ay sonra boşanmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın yakayı fena ele verdi

Kocam da kocam diye paylaşıp iki ay sonra boşanmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın son hareketleriyle fena yakalandılar! Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştılar mı? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, sadece 53 gün süren evliliklerinin ardından geçtiğimiz yıl ayrılmışlardı. Ancak son günlerde sosyal medyada eski çiftin tekrar bir araya geldiği iddiaları dolaşıyor.

MERVE BOLUĞUR VE MERT AYDIN BARIŞTI MI?

merve-bolugur-mert-aydin-baristi-mi-1.webp

Geçtiğimiz sene hızlı bir şekilde boşanan ve bir süre sonra bir araya gelme iddialarını yalanlayan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, bu kez sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Merve Boluğur, 2015-2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç ile evlilik yaşamış, ancak bu birliktelik de kısa sürmüştü. Temmuz 2022'de DJ Mert Aydın ile dünya evine giren Boluğur, evliliklerinin ardından ayrılık kararı almıştı.

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz günlerde bir araya geldikleri görüntülenen eski eşler, ilişkilerine ikinci bir şans verdikleri iddialarını önceki ayrılıklarında yaptıkları gibi yinelemişlerdi. Ancak bu sefer durum, Merve Boluğur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla daha da karmaşık hale geldi.

Mert Aydın ile Boluğur, aynı anda oyuncunun minik dostunu paylaşarak hayranlarını şaşırttı. Bu paylaşımlar, ikilinin yeniden bir araya gelip gelmedikleri konusunda merak uyandırdı.

merve-bolugur-baristi-mi.webpmerve-bolugur-mert-aydin-baristi-mi.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN