Esra Ezmeci'ye kocasını ifşa etti: Ruj sürüp peruk takıyor

Esra Ezmeci'ye kocasını ifşa etti: Ruj sürüp peruk takıyor

Sosyal medya hesabından kendisine gelen ilişki sorularını yanıtlayan Psikolog Esra Ezmeci'ye bu defa şoke eden bir itiraf geldi. Bir kadın takipçisi eşinin kadın gibi takıldığını ifade ederek şaşkınlığa uğratan detaylar verdi. Herkesin şoke olduğu itiraf karşısında bakın Ezmeci ne yanıt verdi.

Kitapları ve paylaşımlarıyla kendisine gelen ilişki sorunlarını çözüme ulaştıran ünlü psikolog Esra Ezmeci, her gün farklı ve ilginç sorularla karşılaşıyor. Eşleriyle yaşadıkları enteresan sorunları Ezmeci ile paylaşan kişiler Ezmeci'den yardım istemeye devam ediyor. Takipçilerine sosyal medya üzerinden yol göstermeye çalışan Ezmeci'ye bu defa akıllara durgunluk veren bir itiraf geldi. Bir kadın takipçisi eşinin ruj sürdüğünü ifade ederek Ezmeci'den yardım istedi. Yardım karşısında şaşıran Ezmeci bakın ne cevap verdi?

kadin.jpg

ESRA EZMECİ'YE YİNE 'YOK ARTIK' DEDİRTEN İTİRAF

FOX TV'deki işinden ayrılan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerine takipçileriyle sürekli iletişim halinde. Instagram hesabı üzerinden kendisine gelen soru ve itirafları yayınlayan Ezmeci'ye her gün birbirinden tuhaf sorular geliyor. Genelde eşlerindeki tuhaf alışkanları itiraf eden kişiler Esra Ezmeci'den yardım istiyor. Eşlerin birbirlerine yakınlaşmasını sağlayan yöntemler veren Ezmeci, çapalama ve tuzlama yöntemlerini öneriyor.

esracik.jpg

KOACISININ RUJ VE PERUK ALIŞKANLIĞI

Bazen herkesin ağzını açıkta bırakan paylaşımlar yapan Esra Ezmeci'ye bir kadın takipçisinden ilginç bir itiraf geldi. Kadın takipçisi eşindeki farklılıkları Ezmeci'ye yazıp yardım istedi. Eşinin ruj sürüp kadın peruğu taktığını belirten kadın takipçi herkesi şoke etti. "Kocamın peruklu rujlu fotoğraflarını gördüm. Ve sahte kadın hesabı açmış. Şaka dedi." diyen kadına Ezmeci'den, "Bunun gerçekliğini sorgulamanız gerekli. Belki bir psikolog desteğe yönlendirebilirsiniz1 yanıtını verdi.

İŞTE ESRA EZMECİ'YE GELEN O İTİRAF

esraezmeci.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN