Kocasını aldatmıştı... Müge Anlı sessizliği bozdu: Doğum kontrol hapı kullan

Kocasını aldatmıştı... Müge Anlı sessizliği bozdu: Doğum kontrol hapı kullan

ATV'nin en çok sevilen yüzü olan Müge Anlı, programında yine öfkesine hakim olamadı. Evlilik dışı hamile kalan bir kadın adeta öfke kustu. Anlı'nın doğum kontrol önerisi sosyal medyada gündem oldu.

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Evliliğinin yanı sıra cinayet ve kayıp olaylarını da gün yüzüne çıkaran Anlı, bu kez evlilik dışı hamile kalanlara sinirlenip öneri de bulundu. Kocasını aldatan kadınlara karşı tepkisi bilinen Anlı bakın neler söyledi?

616x321-muge-anli-canli-yayin-izle-atv-canli-yayin-17-nisan-2023-3-yasindaki-kiziyla-kacan-rabia-aker-nerede-1681714845139.jpg

MÜGE ANLI YİNE ÇILDIRDI! EŞİNİ ALDATAN KADIN YERDEN YERE VURDU

2022 yılında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Eşine olan bağlılığını her fırsatta dile getiren Anlı, eşlerini aldatanlara karşı adeta savaş açtı. Her açıklaması olay olan Anlı bu kez kocasını aldatıp başka birinden hamile kalan kadına dikkat çeken bir öneri de bulundu.

mugecim-001.jpg

EVLİLİK DIŞI HAMİLE KALANLARA ANLI ÖNERİSİ

Eşini aldatan kadınlara ateş püsküren Anlı, hamile kalanlar içinse doğum kontrol hapı önerdi. Programında çılgına dönen Anlı, yayına katılan bir olay sonrasında açtı ağzını yumdu gözünü.

mugeanli-001.jpg

"DOĞUM KONTROL HAPI İÇ"

Anlı, eşini aldatıp başkasında hamile kala kadınlara, "Hadi bir halt karıştıracaksın, içsene doğum kontrol hapı. Bana ne kocası düşünsün, çocuklar konusunda çok hassasım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN