Kocasını iğrenç bir vaziyette yakaladı! İhanetin videosu paylaştı "İzlemeyin sakın"

Kocasını iğrenç bir vaziyette yakaladı! İhanetin videosu paylaştı "İzlemeyin sakın"

TikTok'ta fenomen olan bir kullanıcı kocasının kendisini aldattığını ifşalayarak ortaya çıkardı. Kocasını takibe alan kadın her anın görüntüsünü aldı. Evlilik yıl dönümünde kocasını başka bir kadınla basan ‘lurveniaofficial’ isimli kadın ihaneti affetmedi. Sosyal medya o görüntü 5 milyona yakın izlenme aldı.

Dünyanın en çok kullandığı sosyal medya mecralarından olan TikTok'ta yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Eşi tarafından aldatılan ‘lurveniaofficial’ isimli kadın eşini ifşaladı. Görüntüleri gören lanet okudu. Aldatma videosu ise milyonlarca izlenme ve yoruma ulaştı.

aldatmak.jpg

KOCASINI BAŞKA KADINLA YAKALADI

Eşinin kendisini aldattığını sezen bir kadın kocasının peşine düştü. Evlilik yıl dönümlerinde başka bir kadınla kocasını basan kadın, o ihaneti affetmedi. Sosyal medya hesabından videoyu yayınlayan kadın 5 milyona yakın görüntülenme aldı. TikTokk dünyasında infial yarata olay herkesin diline düştü.

ihanet.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADI

Kocası evden çıktıktan sonra takip eden talihsiz kadın aldatıldığını öğrendi. Gördüğü manzara karsında büyük bir yıkım yaşayan kadın, eşinin başka bir kadınla olan o görüntüsünü TikTok hesabından yayınladı.

ihanet-001.jpg

VİDEOYU YAYINLADI! MİLYONLARCA KİŞİ O İHANETİ İZLEDİ

Kocası tarafında sürekli yalan sözler duyan kadın, daha öncede aldatıldığını ve eşine son bir şans verdiğini söyledi. En sonunda yine eşini yakalayan kadın bu kez son ihaneti affetmedi. Video milyonlarca kişiye ulaştı.

aldatma.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN