‘Konuşanlar’da ilginç diyalog: "Eski sevgililerimin evine giderdim" diyen seyirciye Hasan Can Kaya'dan olay yanıt!

‘Konuşanlar’da ilginç diyalog: "Eski sevgililerimin evine giderdim" diyen seyirciye Hasan Can Kaya'dan olay yanıt!

Exxen TV’de yayınlanan “Konuşanlar” 82. bölümüyle ekrana geldi. Hasan Can Kaya'nın sunduğu “Konuşanlar”a Hasan Can’la izleyici arasındaki ilginç diyalog damga vurdu.

SEYİRCİDEN OLAY YANIT

Acun Ilıcalı’ya ait olan Exxen TV’de yayınlanan Konuşanlar programında, Hasan Can Kaya’nın "Bir saatliğine görünmez olsaydınız bu süreyi nerede ve kiminle geçirmek istediniz?" sorusuna seyircinin verdiği yanıt olay oldu. Eski sevgililerinin eşlerine gitmek istediğini belirten genç kadının sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hasan Can Kaya'nın sözleri ise Konuşanlar stüdyosundaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

HER BÖLÜMÜ KAHKAHA TUFANI

Her bölümüyle olay olan ‘Konuşanlar’ bu hafta 82. bölümüyle ekrana geldi. Kahkahanın bir an olsun eksilmediği stüdyoda bulunan seyircinin sözleri programa damga vurdu.

konusanlar.jpg

Hasan Can Kaya’nın "Bir saatliğine görünmez olsaydınız bu süreyi nerede ve kiminle geçirmek istediniz?" sorusu üzerine düşünmeden konuşan seyirci stüdyodakileri şaşırttı.

GENÇ KIZA BÖYLE TAKILDI

Stüdyodaki genç kızın eski sevgililerinin evlerine gitmek istediğini belirtmesi üzerine şoke olan Hasan Can Kaya, "Ben sana anlatayım ne yaptıklarını" diyerek genç kıza takıldı.

Hasan Can’ın yanıtı karşısında yaptığı gafın farkına varan genç kız, "Kavga ediyorlar mı, mutlular mı? Bunu görmek isterdim" diyerek durumu toparlamaya çalıştı. "Mutluluktan ölüyorlardır herhalde" yanıtını veren Hasan Can Kaya genç kıza takıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN