'Konya yolundayım repliğiyle' dikkatleri üzerine çekmişti! Eşini aldatırken yakalanan Ayhan Taş'tan ahlaksız teklif!

'Konya yolundayım repliğiyle' dikkatleri üzerine çekmişti! Eşini aldatırken yakalanan Ayhan Taş'tan ahlaksız teklif!

'Konya yolundayım' repliğiyle bir dönem damgasını vuran ünlü oyuncu Ayhan Taş, eşini aldatırken görüntülendi. Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen basın mensubuna ahlaksız teklifte bulundu.

Son olarak TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Birol Güven tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un oturduğu, başrolde ise Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim ve Asuman Dabak'ın rol aldığı 'Mükemmel Eşleşme' adlı dizide 'Cevat' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayhan Taş eşini aldatırken yakalandı.

Eşi Esin Taş ile 2018 yılında boşanan ünlü oyuncu, bir süre sonra yeniden Esin Taş ile nikah masasına oturarak dikkatleri üzerine çekmişti.

"SİLERSENİZ SİZE PARA VEREYİM"

Cihangir'de başka bir kadınla görüntülenerek eşini aldatan Ayhan Taş, kendisini görüntüleyen basın mensubuna ahlaksız teklifte bulundu. 'Konya yolundayım' repliğiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu kendisinin ve kız arkadaşının fotoğraflarını çeken basın mensubuna rüşvet teklif etti.

Sabah gazetesinden Evren Abdullahoğlu'nun aktardığına göre; Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen basın mensubuna "Arkadaşlar kendi aramızda halledebiliriz bu işi, silerseniz size para vereyim" diyerek ahlaksız teklifte bulundu.

"ALKOL İÇTİĞİMİ AİLEM BİLMİYOR"

Taş'ın ardından ise kız arkadaşı "Benim alkol içtiğimi ailem bilmiyor, sorun olacak bana" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN