Kopya çeken öğrenciyi 5 saniyede bulabilirsen gerçek bir zekisin demektir! Sadece keskin gözlü olanlar bulabiliyor!

Kopya çeken öğrenciyi 5 saniyede bulabilirsen gerçek bir zekisin demektir! Sadece keskin gözlü olanlar bulabiliyor!

İnsanlar yeni bir zor zeka oyunuyla başlarını kaşımaya bırakıldı, görev basit, resimdeki kopya çeken okul öğrencisini 5 saniye veya daha kısa sürede bulmalısınız.

Zeka oyunları, görme yeteneğimizi test etmek ve beynimizin alışılmışın dışında düşünme yeteneğini yaratıcı bir şekilde geliştirmek için akıllıca tasarlanmıştır. Çözmenin oldukça zor olduğu bilinmekle birlikte, IQ seviyemizi arttırmanın eğlenceli ve eğlenceli bir yoludur. Aşağıdaki sınıf resminde kopya çeken öğrenciyi tespit edebilir misin?

1.jpg

RESİMDEKİ KOPYA ÇEKEN ÖĞRENCİYİ BULABİLİR MİSİN?

Görüntünün içinde bir yerde gizlenmiş kopya çeken öğrenciyi bulmaya çalışan insanlar, yeni bir aldatıcı illüzyonu çözmek için kafalarını kaşımasına neden oldu.

Ancak, bir püf noktası var, yaramaz okul çocuğunu fark etmek için beş saniyeden az süreniz var. Bulmacayı başarılı bir şekilde çözmeyi başarırsanız, gerçek bir bilmece ustası olmakla gurur duyabilirsiniz.

GİZLİ ÖĞRENCİYİ BULDUN MU?

İlk bakışta, sınıfta oturmuş sınava giren birkaç çocuk varken, öğretmen dikkatli bir şekilde geride duruyor. Ancak, yaramaz bir kişi cevapları gizlice aldatıyor. Ön sırada oturan kız öğrencinin sınıf arkadaşının cevaplarına baktığını düşünebilirsiniz, ancak bu doğru değil. Cevabı sizin için açık bir şekilde etiketlediğimiz için öğrenciyi göremediyseniz endişelenmeyin. Cevap için aşağı kaydırın...

ZEKA BULMACASI CEVABI

Kopya çeken öğrenci, kırmızı daire içine alınmış çocukların en arka sırasında bulunabilir. Öğrenci, kolunda cevabın yazılı olduğu ve bunu cevap kağıdına yazdığı gizlice fark edilir.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN