Köreldi diye sakın atmayın! Blender bıçaklarını yeniden jilet gibi yapacak yöntem, sadece bir folyo yetiyormuş

Körelen bıçaklar mutfakların çilesi olmaya devam ederken blender bıçakları da bir süre sonra köreliyor. Bu yöntem sayesinde artık körelen bıçakları çöpe atmak zorunda kalmayacaksınız. Üstelik sadece folyo yardımıyla blender bıçaklarını ilk günkü gibi yapabilirsiniz.

Mutfakların olmazsa olmaz parçası bıçaklar körelmeye başlayınca işlevini kaybediyor. Birçok kişi ise körelen bıçakları atmayı tercih ediyor. Özellikle de blender bıçaklarının körelmesi hem daha büyük masrafa hem de mutfak işlerini zorlaştırmaya yol açıyor. Lakin bazı ufak dokunuşlarla bıçakları yeni almış gibi yapabilirsiniz. Üstelik dakikalar içinde jilet gibi oluyor. Bunun için gereken tek malzeme ise folyo. İşte bıçakları jilet gibi yapmanın yöntemi…

yeni-proje-19.jpg

FOLYO YARDIMI İLE BLENDER BIÇAKLARINI BİLEME

Blenderlar mutfak için oldukça elzem araçlardan biridir. Yemeklerden tatlılara her alanda kullanılan bu blenderların bıçakları bir süre sonra körelebiliyor. Bu durum ise hem yeni bir masraf ortaya çıkarırken hem de mutfak işlerinin pratikliğini etkiliyor. Lakin bu yöntem blender bıçaklarını tertemiz yapacak.

İlk olarak birkaç parça folyoyu top haline getirmeniz gerekiyor. Daha sonra top haline getirdiğiniz bu folyoları blenderin içine koyarak blenderi çalıştırmanız gerekiyor. Blenderi birkaç saniye bu şekilde çalıştırdıktan sonra bıçakları daha verimli hale gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN