Korktuğu başına geldi: Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Kaçmaya çalıştıkça peşini bırakmıyor

Korktuğu başına geldi: Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Kaçmaya çalıştıkça peşini bırakmıyor

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zeynep Bastık, korktuğunun başına geldiğini ve ağlamaktan krize girdiğini söyledi. İşte, Zeynep Bastık'ın peşinden gelen korkusu...

Geçen hafta Çanakkale'de yaşanan deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedilmişti. Depreme İstanbul'da yakalanan Zeynep Bastık'ın da büyük panik yaşadığı öğrenildi. Deprem korkusu olan 30 yaşındaki şarkıcı, ağlamaktan krize geçirdi.

ZEYNEP BASTIK İZMİR'E Mİ YERLEŞTİ?

Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip İzmir'e taşındığına dair iddialara geçtiğimiz aylarda şu yanıtı vermişti:

"Doğru değil. İstanbul'dayım çoğunlukla. Tüm boşluklarda Urla'ya kaçmaya çalışıyorum ama. Yoğun bir deprem korkusu yaşadığım için daha çok tetiklenip kaçmaya çalışıyorum artık."

AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ

Zeynep Bastık, bu korkusunu açıkladıktan sonra İstanbul ve çevre illerde de hissedilen Çanakkale merkezli depreme İstanbul'da yakalandı.

Deprem korkusunu sık sık yineleyen ünlü şarkıcı, evinde yakalandığı depremde korku dolu anlar yaşadı. Zeynep Bastık daha sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Ben bayağı sallandım. Ağlamaktan krizi girdim, bu korku gerçekten saçma bir hal aldı bende" dedi.

zeynep-bastik-deprem.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN