Kraliyet ailesi üstünü kapatmaya çalışmıştı: Thomas Kingston intihar etmiş

Kraliyet ailesi üstünü kapatmaya çalışmıştı: Thomas Kingston intihar etmiş

İngiltere kraliyet ailesinden Leydi Gabriella Kingston'ın eşi Thomas Kingston'ın ani ölümü gündeme otururken, kraliyet ailesinin şüpheli olmadığını iddia ettiği ölümün nedeninin intihar olduğu ortaya çıktı.

İngiltere kraliyet ailesinden Leydi Gabriella Kingston'ın eşi Thomas Kingston'ın 45 yaşında hayatını kaybetmesi aileyi yasa boğarken, ölümüyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ailenin damadı olan Thomas Kingston, Kraliçe Elizabeth’in kuzeni Kent Prensi Michael'ın kızı Leydi Gabriella Kingston'la evliydi. Thomas Kingston'ın aile evinde ölü bulunduğu açıklanmış, ilk incelemeler sonunda ölümüyle ilgili şüpheli bir durum olmadığı söylenmişti.

'FECİ BİR KAFA TRAVMASI' GEÇİRDİ

NTV'de yer alan habere göre; adli tabiplikten yapılan açıklamaya göre ise Kingston'ın 25 Şubat günü, İngiltere'nin Cotswolds köyündeki ailesinin evinde "feci bir kafa travması" sebebiyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Ardından Thomas Kingston'ın cesedinin yanında bir silahla bulunduğu ve ölümünün intihar olduğu açıklandı. Genç yaşta gelen beklenmedik ölümün intihar kaynaklı olduğunun duyulması büyük bir şok dalgasına yol açtı.

AİLE ÖLÜM NEDENİNE DEĞİNMEMİŞTİ

Ailenin yayınladığı mesajda konuya ilişkin olarak sadece "Thomas Kingston'ın ölümünü büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Tom, onu tanıyanların hayatına ışık tutan biriydi" denilmiş ve başka bir açıklama yapılmamıştı.

Ani ölümünün ardından eşi Lady Gabriella Kingston, ebeveynleri ve kardeşleri de Thomas Kingston'ı "Onu tanıyan herkesin hayatını aydınlatan olağanüstü bir adam" olarak anan bir açıklama yayımladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN