Kubilay Aka ile kavga ettiği iddia edilen Mert Ramazan Demir sessizliğini bozdu! Olaylı geceyi anlattı: Afra ile eski arkadaşız!

Kubilay Aka ile kavga ettiği iddia edilen Mert Ramazan Demir sessizliğini bozdu! Olaylı geceyi anlattı: Afra ile eski arkadaşız!

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yalı Çapkını' adlı dizide 'Ferit Korhan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'in geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile kavga ettiği öne sürülmüştü. Mert Ramazan Demir, olaylı geceyi anlatarak sessizliğini bozdu. Mert Ramazan Demir'in açıklamalarından sonra gözler Kubilay Aka'ya çevrildi.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Vatanım Sensin' ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın, son dönemin en başarılı dizilerinden olan ve Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yalı Çapkını' adlı dizide 'Ferit Korhan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir ile kavga ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mert Ramazan Demir, olaylı geceyi anlatarak sessizliğini bozdu.

Kubilay Aka'nın yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun aynı dizide rol aldığı partneri Mert Ramazan Demir ile olan samimiyetinden rahatsız olduğu ve Mert Ramazan Demir ile kavga ettiği iddia edilmişti.

Dün akşam sete gitmeden önce Dünya Kupası final maçını seyreden Mert Ramazan Demir, Tv100’ün Magazin Hattı programına olaylı geceyi anlattı.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir’le, Kubilay Aka birbirine girdi! O harekete dayanamadı - Resim : 2

"EVET, ÖYLE BİR ŞEY OLDU..."

İddiaları doğrulayan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ile 'eskiye dayanan' bir samimiyeti olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Evet, öyle bir şey oldu ama göz göze gelme, bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben göz göze bile gelmedim" diye konuştu.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir’le, Kubilay Aka birbirine girdi! O harekete dayanamadı - Resim : 1

AFRA İLE SAMİMİYETİMİZ YENİ DEĞİL

Mert Ramazan Demir, sözlerine "Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız… Saçma sapan bir yere gitti mevzu… Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok" şeklinde devam etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN