Kürtçe şarkıya kulak tıkayan Seren Serengil hakkında bomba iddia! Programdan kovuldu! "Çık, git gelme...”

Kürtçe şarkıya kulak tıkayan Seren Serengil hakkında bomba iddia! Programdan kovuldu! "Çık, git gelme...”

Geçtiğimiz günlerde ünlü türkücü Berdan Mardini'nin canlı yayında Kürtçe şarkı söylemesine tepki gösteren Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programından kovulduğu öne sürüldü.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında sürpriz bir ayrılığın yaşandığı iddia edildi. 'Ayrılık' iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Reyting rekortmeni magazin programının ünlü sunucuları Seren Serengil ile Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde canlı yayında birbirlerine girmişti. Bircan Bali, Seren Serengil'e 'sözümü kesme' diyerek sert çıkarken Bali'nin tepkisine sinirlenen Seren Serengil'in ise canlı yayında tansiyonu çıkmış ve çenesi kitlenmişti.

Ekran görüntüsü 2022-12-28 140320

Programdan ayrılan Serengil hastanelik olurken Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ise sosyal medya paylaşımında isim vermeden Bircan Bali'yi hedef almıştı Yaşanan bu gelişmeler herkesin dikkatini çekerken ikili daha sonra canlı yayında yüzleşmişti.

KÜRTÇE ŞARKI SÖYLENMESİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bircan Bali ile arkadaş olmadığını vurgulayan Seren Serengil, Gülben Ergen ile samimi görüntüler veren Arto'ya yüklenmiş ve 'Bircan'a kızamıyorum çünkü Bircan benim arkadaşım değil. Uzun yıllara dayanan dostluğumuz yok. Ancak seninle 30 yıllık dostluğumuz olduğu için ben sana kızıyorum. Ben sana kızabilirim. Çünkü sende hakkım olduğunu düşündüğüm için kızabilirim." demişti.

Seren Serengil'in Kürtçe şarkı söyleyen Berdan Mardini'ye verdiği tepki seyircileri kızdırdı

Serengil son olarak ise magazin gündemini belirleyen programın 'yılbaşı özel' yayına konuk olan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin Kürtçe şarkı söylemesine tepki göstererek kulaklarını kapamıştı.

“ÇIK, GİT GELME”

Geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz yayınını terk eden ve hastanelik olduğu söyleyen Serengil'in Beyaz TV’den kovulduğu iddia edildi. Uçan Kuş'un haberine göre; Ebru Yaşar’ın eşinin sahibi olduğu kanaldan olaylı ayrılan Seren Serengil yayında Ebru Yaşar haberini yayınlatmak istemedi.

Ekran görüntüsü 2022-12-28 140249

YERİNE KİM GELECEK?

Yayın öncesi “Ben Ebru Yaşar haberi yayınlamam” diye itiraz eden Seren Serengil ve yapımcı gerildi. Yapımcı Bilal Özbilge iddiaya göre Seren’e “Çık, git gelme” dedi. Seren Serengil de programa çıkıp, hemen sonrasında canlı yayını terk etti ve gitti.

Seren Serengil'in yerine Ece Erken ya da Pınar Eliçe’nin geleceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN