Seren Serengil'den tepki çeken hareket! Kürtçe şarkıyı duyunca bakın ne yaptı! "Özür dilemeli"

Seren Serengil'den tepki çeken hareket! Kürtçe şarkıyı duyunca bakın ne yaptı! "Özür dilemeli"

15 Ocak'ta ekranlara gelecek 'Survivor' yarışmasında yer alacak olan ünlü türkücü Berdan Mardini, reyting rekortmeni yarışma için geri sayıma geçti. Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına konuk olarak katılan ünlü türkücü canlı yayında Kürtçe şarkı söyledi. Mardi'nin Kürtçe şarkı söylediği sırada ise Seren Serengil'in tepkisi sosyal medyada infial yarattı.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Survivor'da yarışacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Berdan Mardini, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına konuk olarak katıldı. Ünlü türkücü canlı yayında Kürtçe şarkı söylerken programın sunucusu Seren Serengil'in tepkisi ise sosyal medyada gündem oldu.

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da 2023 yılında yarışacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ve 15 Ocak'ta ekranlara gelecek yarışma için geri sayıma geçen Berdan Mardini, 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının 'yılbaşı özel' yayınına konuk oldu. Ünlü türkücü canlı yayında Kürtçe şarkı söylerken programın sunucusu Seren Serengil'in hareketleri ise tepki topladı.

Seren Serengil'in Kürtçe şarkı söyleyen Berdan Mardini'ye verdiği tepki seyircileri kızdırdı

KÜRTÇE ŞARKIYA KULAĞINI KAPADI!

Son dönemde adından sıklıkla söz ettiren 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının cuma günü ekranlara gelen bölümünde yılbaşı heyecanı yaşandı. Programın 'yılbaşı özel' yayınına konuk olan ünlü türkücü Berdan Mardini, canlı yayında peş peşe şarkılar söyledi.

Mardini canlı yayında Kürtçe olan 'Şemmame' şarkısını da söylerken Seren Serengil'in tepkisi sosyal medyada infial yarattı. Mardini'nin Kürtçe şarkı söylediği sırada kulaklarını kapatan Seren Serengil, rahatsızlığını yüz ifadesiyle belli etti. Bununla da kalmayan Serengil, Mardini'nin yanından uzaklaşarak yerine oturdu.

whatsapp-image-2023-01-04-at-00-18-14.jpeg

"ÖZÜR DİLEMELİ"

Seren Serengil'in canlı yayındaki o anları ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Serengil'e tepki gösteren kullanıcılar "Seren Serengil Kürt vatandaşlardan özür dilemeli" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN