Kurtlar Vadisi Çakır'ın kızı Selvi'nin yeni mesleği "Yok artık" dedirtti! Tesettüre girmişti

Kurtlar Vadisi Çakır'ın kızı Selvi'nin yeni mesleği "Yok artık" dedirtti! Tesettüre girmişti

Kurtlar Vadisi'nde Selvi karakterine hayat veren Büşra Ayaydın, oyunculuğu bırakıp tesettüre girmişti. Ekranlara veda eden başarılı oyuncu Ayaydın, yeni işiyle herkesi şaşırttı. Bakın Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ın kızını canlandıran Büşra Ayaydın ne işi yapıyor?

Kurtlar Vadisi dizisiyle adını duyuran Büşra Ayaydın, radikal bir karar alarak oyunculuğu bırakmıştı. Oyunculuğu bırakan Ayaydın, tesettüre girip herkesi şaşırtmıştı. Ekranlara veda eden güzel oyuncunun yeni mesleği ortaya çıktı. Bakın oyunculuğu bırakıp ne iş yapmaya başladı?

kurtlar-vadisi-236.jpg

KURTLAR VADİSİ'NİN SELVİ'SİNİN YENİ HAYATI DİKKAT ÇEKTİ

Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde oynayan güzel oyuncu Büşra Ayaydın, çektiği bir film sırasında dini sorgulayıp, tesettüre girme kararı almıştı.

0x0-kurtlar-vadisinde-cakirin-kizi-selviydi-tesetture-girdi-busra-ayaydinin-itiraflari-tuyleri-diken-diken-etti-namaz-ne-alaka-1629450397026.jpg

Ayaydın, bu kararı sonrasında oyunculuğu da bırakıp kendisine yeni bir hayat kurdu. Uzun süredir ortalıkta görünmeyen oyuncu, yeni işiyle tekrardan gündeme geldi.

kurtlar-vadisi-8888.jpg

OYUNCULUĞU BIRAKIP YENİ İŞE ATILDI

Kurtlar Vadisi dizisinde Selvi karakterini canlandıran Büşra Ayaydın, o dönemler herkesin dikkatini çekerken, verdiği kararla yine adından sıkça söz ettirmişti.

kurtlar-vadisi-5996.jpg

Oyunculuğu bıraktıktan sonra yeni hayata adım adan başarılı oyuncu, kendisine bir giyim markası kurdu. Tesettür üzerine açtığı bu marka ile ilgilenen Büşra Ayaydın'ın yeni mesleği çok konuşuldu.

45149365-81755034.jpg

Ayaydın, paylaşımlarında da yüzünün görünmemesine dikkat ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN