Kurtlar Vadisi sevenlerini duygulandıran anlar! Gürkan Uygun yıllar sonra yeniden söyledi: Ölmeden gördük

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından Kurtlar Vadisi sevenlerini duygulandıran anlas sosyal medyada paylaşıldı. Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz karakteri Gürkan Uygun yıllar sonra yeniden “Bu Şehir Girdap Gülüm” şarkısını seslendirdi...

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan ve yıllar önce final yapan "Kurtlar Vadisi" dizisi, popülerliğini hala koruyor. Dizinin unutulmaz karakterlerinden Memati "Bu Şehir Girdap Gülüm" şarkısıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Yıllar sonra yeniden bu şarkıyı seslendiren Gürkan Uygun hayranlarından büyük beğeni topladı. Hayranlarını heyecanlandıran video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Gürkan Uygun'un yıllar sonra bu şarkıyı yeniden seslendirmesi, hayranlarını eskilere götürdü. Sosyal medya kullanıcıları “Ölmeden yeniden dinledik çok şükür” “Yaşlandık be usta!” gibi yorumlar yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir