Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakterini unutturacak transfer! Kurtlar Vadisi öyle bir isimle ekranlara dönüyor ki...

Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakterini unutturacak transfer! Kurtlar Vadisi öyle bir isimle ekranlara dönüyor ki...

'Polat Alemdar' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'nin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Bu haber dizinin hayranlarında müjde etkisi yaratırken dizide 'İskender Büyük' karakterini canlandıran Musa Uzunlar'ın dizide rol almayacak olması dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu gelişmelerin ardından son yılların en başarılı jönünden gelen haber "Kurtlar Vadisi'nden Oktay Kaynarca'yı unutturacak transfer" şeklinde yorumlandı.

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi olan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde TRT Müzik'te katıldığı canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayarak efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'nin hayranlarına müjdeli haberi vermişti.

Reyting rekortmeni dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayan Necati Şaşmaz, müjdeli haberi vererek "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

MUSA UZUNLAR'DAN GELEN HABER DİZİNİN HAYRANLARINI ÜZDÜ

Şaşmaz'ın bu açıklamaları dizinin hayranlarında büyük bir heyecan yaratırken, dizide 'İskender Büyük' karakterini canlandıran Musa Uzunlar'ın dizide yer almayacağı haberi 'Kurtlar Vadisi' hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'a bir de şimdi bakın

KENAN İMİRZALİOĞLU İDDİASI

2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'i, 5 Ekim 2019'dan beri sunan ve son olarak Blu TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Alef' adlı dizide Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen ile başrolü paylaşan Kenan İmirzalioğlu'nun çekimleri ocak ayında başlayacak olan Kurtlar Vadisi'nde oynayacağı iddia edilmişti.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Amasya'da tiyatro ekibini taşıyan minibüsün yaptığı kazayı da hatırlatan Kenan İmirzalıoğlu, "Oyuncu arkadaşlarımız da kaza yaptı, onlara da çok geçmiş olsun. Hayatlarını kaybedenlerin ailelerine sabır diliyorum. Genç arkadaşlarımızı kaybetmemiz gerçekten çok üzücü" diye konuştu.

Kurtlar Vadisi'ni heyecanla bekleyenlere kötü haber! Yeni sezonda bakın kadroda kim yok?

EFSANE DİZİYE YEŞİL IŞIK

Acı, Hayat, Deli Yürek ve Ezel gibi efsaneleşen dizilerde gösterdiği performansla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kenan İmirzalioğlu, ekranlara geri dönme yolunda olumlu sinyaller vererek "Doğru projeyle tabii ekranlarda olacağız" dedi. İmirzalıoğlu dijital projede yer alacağını ifade etti.

Süleyman Çakır kimdir? Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır hakkında Süleyman Çakır hakkında merak edilenler

"KURTLAR VADİSİ'NDEN OKTAY KAYNARCA'YI UNUTTURACAK TRANSFER"

Ünlü oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde rol alacağının iddia edildiği dönemde bu açıklamayı yapması dizinin hayranlarını sevindirdi. Sosyal medyadaki Kurtlar Vadisi hayranları, Kenan İmirzalioğlu'nun bu açıklamalarını "Kurtlar Vadisi'nden Oktay Kaynarca'yı unutturacak transfer" şeklinde yorumladı.

Efsane dizide 'Süleyman Çakır' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, dizinin en unutulmaz karakterlerinden birini canlandırmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu: Arkadaşlarımızı kaybetmemiz çok üzücü - Magazin haberleri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN