Kurtlar Vadisi’nden beklenen haber geldi! Dizinin fanları çok sevinecek: Polat Alemdar ve ekibi sahalara geri dönüyor

Kurtlar Vadisi’nden beklenen haber geldi! Dizinin fanları çok sevinecek: Polat Alemdar ve ekibi sahalara geri dönüyor

2000’li Yılların başına damga vuran ve milyonlarca kitleyi yakından etkileyen Kurtlar Vadisi, yeni bir gelişmeyle gündeme geldi. Dizinin fanları bu habere çok sevinecek. Polat Alemdar ve ekibi sahalara geri dönüyor…

Televizyon tarihinin en çok konuşulan projelerinden biri olan ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala adından söz ettiren Kurtlar Vadisi, akşam eski bölümleriyle hem televizyonda hem de internette büyük ilgiyle takip ediliyor. Dizinin fanları yeni bölümlerin çekilmesini isterken konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

yeni-proje-86.jpg

POLAT ALEMDAR YENİDEN SAHALARDA

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı ve “Polat Alemdar” rolüne hayat verdiği dizide karakterlerin eskileriyle aynı olacağı iddia edilirken yayın tarihine ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi. Bu kapsamda Haberler.com’da yer alan bilgilere göre, dizide Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

yeni-proje-88.jpg

SENARİSTLER BİR ARAYA GELMİŞTİ

Efsanevi dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ve dizinin 4 sezon 99 bölümü için konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, geçtiğimiz yıl bir mekanda buluşup toplantı yapmışlardı. Bu görüşmenin ardından dizinin yeniden yayınlanacağına ilişkin söylemler ortaya çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN