Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu hayatını kaybetti! Cerrahpaşalı Hüseyin'in vefatı sevenlerini kahretti!

Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu hayatını kaybetti! Cerrahpaşalı Hüseyin'in vefatı sevenlerini kahretti!

Bir döneme damga vuran efsanevi dizi Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu Ergin Duru, hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu 15 Kasım 2023'te kalp krizi geçirmiş ve ardından entübe edilmişti. O günden beri tedavi altında olan Duru, dün hayatını kaybetti.

'Kurtlar Vadisi', 'Türkler Çıldırmış Olmalı' ve 'Abuzer Kadayıf' gibi dizilerde yer alan Engin Duru, hayatını kaybetti. 15 Kasım 2023'te geçirdiği kalp krizi sonucunda entübe edilerek tedavi altına alınan ünlü oyuncu yaşam savaşını kaybetti.

Magazin dünyasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile tanınan ses sanatçısı yapan ses sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz sene Kasım ayında ünlü oyuncu Ergin Duru’nun kalp krizi geçirdiğini duyurmuştu.

kurt.jpg

Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Engin Duru, Kasım ayından beri hayatını kaybetti. Onur Akay, dün yaptığı açıklamayla kötü haberi verdi. “Usta oyuncumuz Ergin Duru, 15 Kasım 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i olarak da tanınan Türk sinemasının emektar isimlerinden Ergin Duru, 21 Ocak 2024 Pazar günü hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Eskişehir'e gönderildi ve orada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN