Kuruluş Osman'a sürpriz transfer: İsmihan Sultan geliyor

Kuruluş Osman'a sürpriz transfer: İsmihan Sultan geliyor

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Kuruluş Osman, yeni sezonda da transferlerine devam ediyor. Başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği yapıma ünlü oyuncu Deniz Barut da dahil oldu. Oyuncu, dizide İsmihan Sultan'ı canlandıracak.

Bozdağ Film'in Atv için çektiği Kuruluş Osman dizisi, 4. sezonunda da reyting sıralamasında kanalın yüzünü güldürüyor. Ahmet Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği diziye son olarak yeni bir oyuncunun katıldığı öğrenildi.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; ünlü oyuncu Deniz Barut, 105. bölümden sonra dizide seyirci karşısına çıkacak. Barut, dizide İsmihan Sultan’ı oynayacak.

1-016.jpg

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ OYUNCULARI

Başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı dizide Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Edebalı), Hakan Yılmaz (Kantekuzenos), Özge Törer (Bala Hatun), Rüzgar Aksoy (Turgut Bey), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Yiğit Uçan (Boran), Deniz Hamzaoğlu (Bayındır Bey), Nihat Altınkaya (Olof), İpek Karapınar (Frigg), Emin Gürsoy (Kumral Abdal) gibi ünlü isimler alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN