Kuş Uçuşu hayranları merakla bekliyordu! Kuş Uçusu 3. sezon gelecek mi? Nefes kesen bölümler…

Kuş Uçuşu hayranları merakla bekliyordu! Kuş Uçusu 3. sezon gelecek mi? Nefes kesen bölümler…

Ekranlara bomba gibi dönüş yapan Kuş Uçuşu dizisi heyecanlı doruklara taşıdı. Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi 3. sezon araştırmaları devam ediyor. Peki, Kuş Uçuşu 3. sezon gelecek mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Ay Yapım imzası ile ekranlara taşınan Kuş uçuşu dizisi Birce Akalay, Miray Daner, Çelikkol’un muhteşem performanslarını gözler önüne seriyor. Z ve Y kuşağı arasındaki çatışmayı çok güzel bir şekilde ele alan dizinin 2. sezonu yayınlanırken izleyenlerin de tadı damağında kaldı. Netflix'te ekranlara taşınan dizinin 3. sezonunun olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kuş Uçuşu 3. sezon gelecek mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

KUŞ UÇUŞU 3. SEZON YAYINLANACAK MI?

Netflix'te izleyici ile buluşan Kuş Uçuşu dizisi 8 bölümlük 2. sezonuyla heyecanı zirveye taşıdı. Lale krem ve Aslı Tuna çekişmesi yeniden gözler önüne serilirken dizide nefes kesen anlar yaşanıyor.

kus-ucusu.jpg

Eşiyle ayrılan ve şaşkınlık yaşayan lalenin tam rahatladığı düşünürken cinsel görüntülerinin yayıldığı haberi ortalığı karıştırdı. Heyecanlı bir sezon ile final yapan Kuş Uçuşu dizisi izleyenlerin aklında başından alıyor.

kus-ucusu-1.jpg

Dizide 3. sezon beklentisi oluşurken yapım ekibinden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak diziden 3. sezon sinyalleri gelirken 2024 Kasım ayında yeni bölümlerin yayınlanabileceği görüşü öne sürüldü. Bir haber sitesinde ise Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezon ile final yapacağı söylendi. Bize hakkında resmi bir açıklama yapıldığında detayları sizlerle paylaşacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN