Levent Üzümcü'den 'adaylık' sorularına yanıt: Bunu değiştirin o zaman belki düşünürüm

Levent Üzümcü'den 'adaylık' sorularına yanıt: Bunu değiştirin o zaman belki düşünürüm

Sanatçı Levent Üzümcü, siyasete girip girmeyeceği sorularına açıklık getirdi. Üzümcü, "Siyaset benim işim değil. Evet teklifler geldi, sağ olsunlar, kıymetli hissettirdiler. Ancak ben mesleğime devam edeceğim" diye konuştu.

Seçime az bir zaman kala birçok ünlü isim milletvekili adayı olacağını açıkladı. Son zamanlarda Mehmet Aslantuğ, Serhat Özcan, Serkan Genç gibi oyuncuların Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) aday olacağı haberleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Adaylık haberleri devam ederken; ünlü sanatçı Levent Üzümcü de kendisine yöneltilen "siyasete atılacak mısınız?" sorularına toplu yanıt verdi.

"EVET, TEKLİFLER GELDİ"

Twitter'dan bir paylaşım yapan Üzümcü, "Siyaset benim işim değil. Ancak her insan siyasetin içindedir, bu da bir gerçek. Evet teklifler geldi, sağ olsunlar, kıymetli hissettirdiler. Ancak ben mesleğime devam edeceğim" dedi.

Ünlü sanatçı, "Çünkü ben Egenin yollarını yaparken soğuktan eline İngiliz anahtarı yapışan bir işçinin çocuğuyum, 25 yıllık emeğinin sonunda şu an aldığı emekli maaşı asgari ücretin altında. Bugün 2,5 yıl vekillik yapan bir milletvekili çuvalla emekli maaşı alma hakkı kazanıyor. Bunu değiştirin o zaman belki düşünürüm" ifadelerini kullandı.

Levent Üzümcü, şu sözleri kullandı:

"Beni milletvekili olmam yönünde harekete geçirmeye çalışıyorsunuz, teşekkür ederim hepinize. Ben bir tiyatro oyuncusuyum ve mesleğimi çok seviyorum. Siyaset benim işim değil. Ancak her insan siyasetin içindedir, bu da bir gerçek. Evet teklifler geldi, sağ olsunlar, kıymetli hissettirdiler. Ancak ben mesleğime devam edeceğim. Neden mi? Çünkü ben Egenin yollarını yaparken soğuktan eline İngiliz anahtarı yapışan bir işçinin çocuğuyum, 25 yıllık emeğinin sonunda şu an aldığı emekli maaşı asgari ücretin altında. Bugün 2,5 yıl vekillik yapan bir milletvekili çuvalla emekli maaşı alma hakkı kazanıyor. Bunu değiştirin o zaman belki düşünürüm."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN