Lokantada kalan yemekleri kaba koymuştu! Demet Akalın'dan yorum gelince ortalık karıştı: Cahil kadın, sen nereden bileceksin...

Sosyal medyada geçtiğimiz hafta gittiği bir restoranda yemekleri artınca kalan yemekleri saklama kabına koyan bir kullanıcı bu videosuyla dikkatleri çekmişti. Söz konusu olay Demet Akalın’ın da radarına girdi. Demet Akalın’ın yayınında kendisine yapılan yorumlar karşısında ise o kullanıcı adeta çileden çıktı. İşte detaylar…

TikTok kullanıcısı bir vatandaş, gıda enflasyonuna karşı dikkat çekebilmek için gittiği bir restorana yanımda saklama kabıyla beraber gitti. Artan yemeğini saklama kabına koyarak herkese bu davranışı tavsiye eden kadın sosyal medyada viral olmuştu. Yaşanan bu olayların sonrasında söz konusu vatandaş Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı "Gel Konuşalım" programına konu oldu. Olaylar ise burada başladı.

yeni-proje-27.jpg

DEMET AKALIN’DAN O VİDEOYA TEPKİ

Onedio'da yer alan habere göre, popüler şarkıcı Demet Akalın, kadının çektiği o videoya tepki göstererek "Hangimiz restorana giderken yanımıza saklama kabı alıyoruz ki?" yorumunu yaptı. Akalın’ın Bu yorumuna karşı video çekerek tepkisini gösteren o vatandaş ise adeta ateş püskürdü. Genç kadın, Demet Akalın’ın sözleri karşısında şunları dile getirdi:

yeni-proje-26.jpg

"Yanımıza kap mı alıyoruz, diyor ya şuna bakın! Ben tüp mideliyim ve yanımda kap taşıyorum Demet Akalın! Sen ne kadar cahil bir kadınsın ya! Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum. Muhteşem bir hareket başlattım. Sen sürdürülebilirlik nedir, nereden bileceksin ama. Ayıp olan benim yaptığım değil, asıl senin konuyu farklı yerlere çekmen ayıp.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN