Mali'nin ex aşkı Özlem Yıldız'dan 24 yıllık itiraf! Kızları olacaktı

Mali'nin ex aşkı Özlem Yıldız'dan 24 yıllık itiraf! Kızları olacaktı

Bir dönemler sevgili olan Mehmet Ali Erbil- Özlem Yıldız'dan yıllar sonra şaşırtan bir itiraf geldi. Döneme damgasını vuran aşka dair Özlem Yıldız'dan 'Pişmanlık' itirafı geldi. Bakın Özlem Yıldız, Mali aşkı için ne dedi?

Çarkıfelek yarışmasında sunan Mehmet Ali Erbil, yine aynı şekilde yarışmada manken olan Özlem Yıldız ile aşk yaşamıştı. İkili aşkı ise kısa sürmüştü. Ani bir kararla ayrılan eski aşıklardan itiraf geldi. Özlem Yıldız, 24 yıl sonra bakın ne dedi?

mehmet.jpg

ÖZLEM YILDIZ'DAN 24 YILLIK İTİRAF

Bir döneme damga vuran yarışma Çarkıfelek'te tanışıp aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil-Özlem Yıldız aşkı çok konuşulmuştu. Fakat iki ünlünün aşkı kısa sürmüştü.

yildiz.jpg

Ayrıldıkları dönemde Mehmet Ali Erbil, Özlem Yıldız'ın katıldığı bir programa bağlanıp, 'Kızımız Olacaktı' şarkısını çaldırmış, Yıldız ise ağlayarak programı terk etmişti.

erbil.jpg

HER ŞEYİ MEHMET ALİ'YE BORÇLU

Özlem Yıldız aradan geçen 24 yılın ardından şaşırtan bir itirafta bulundu, Yıldız, "Mehmet Ali Erbil hiçbir zaman pişmanlığım değil, hele Mehmet Ali hiç değil" dedi. Şu anki konumunu da Mehmet Ali Erbil'e borçlu olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN