Mantıksal bulmaca: Kodu 40 saniyeden daha kısa sürede çözmek için beyin gücünüzü test edin ve zekanızı kanıtlayın!

Mantıksal bulmaca: Kodu 40 saniyeden daha kısa sürede çözmek için beyin gücünüzü test edin ve zekanızı kanıtlayın!

Günün bulmacasında doğru kodu bulmak için mantıksal zihninizi eğitmek çok önemlidir. Bunu yaparak, alışılmışın dışında düşünme ve daha önce düşünmemiş olabileceğiniz yaratıcı çözümler bulma konusunda kendinize izin vermiş olursunuz. Bu tür beyin jimnastiği önemlidir çünkü problem çözme becerilerinizi geliştirmenize, analitik düşüncenizi keskinleştirmenize ve özgüveninizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Bu bulmaca, kodu kırmak için mantıklı düşünmeyi ve dikkatli bir analizi içerir. Mantık bulmacaları ve düşünme testleri eski zamanlardan beri popüler olmuştur ve günümüzde özellikle sosyal medyada güçlenmeye devam etmektedir. Bugünün zeka oyunu, doğru kodun ne olabileceğine dair ipuçları sunan dört yanlış kombinasyon içeren sağlanan resmi analiz ederek üç basamaklı bir kod bulmanızı gerektiriyor. Hazır mısın? Haydi başlayalım ve kodu çözüp çözemeyeceğinizi görelim!

code-20230211.jpg

MEYDAN OKUMAYI ÇÖZMEK İÇİN UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Bu zorluğu çözmek için dikkatlice bakmalı ve konsantre olmalısınız. Doğru üç basamaklı kodu bulmak için, her üç sayı kombinasyonundan sonra yerleştirilen renkli noktalara dikkat etmelisiniz. Siyah nokta, sayılardan birinin bulunmadığını, sarı nokta, sayılardan birinin var olduğunu ancak sağ kutuda olmadığını ve yeşil nokta, sayılardan birinin sağ kutuda olduğunu gösterir. Bu meydan okuma, resimdeki zorluk kaydırıcısıyla gösterildiği gibi kolay bir seviyededir. Bu nedenle, dikkatli bir şekilde ve biraz odaklanarak doğru kodu kolayca bulabilirsiniz.

CEVAP BELLİ OLDU!

Zeka oyununun çözümünü bulmaya hazır mısın? Günün kodunu açıklama zamanı! Resme dikkatlice bakın. Kodu oluşturan sayılar renkli daire içine alınmıştır. Cevabı 40 saniyeden daha kısa sürede bulduysanız tebrikler! Oldukça zorlayıcı olduğunu kabul etmeliyiz. Ama şimdi kodu açıklamanın zamanı geldi: 145. Umarız bu zeka oyunu sizin için iyi bir zihinsel egzersiz olmuştur ve eğlenmişsinizdir!

aa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN