Maraşlı son bölümde Celal'in ölüm emri verildi!

Maraşlı son bölümde Celal'in ölüm emri verildi!

Polis sirenlerini duyan Necati, kendisini de kasıtlı olarak yaralar ve saldırıya uğramış gibi davranır. Ağır yaralanan Maraşlı hastaneye kaldırılır. Maraşlı, ölüm ve yaşam arasında savaş verecektir. İşte, merak uyandıran son fragman...

Maraşlı 15. bölüm neler olacak, belli oldu. Mahur ve ailesi gözaltına alınır. Türellerin evi ve Mahur'un stüdyosu polisler tarafından didik didik aranır. Tüm Türkiye bu haberle çalkalanır. Mahur, Firuzan ve Dilşat serbest kalırken Aziz ile İlhan cezaevine gönderilir. Baba oğul hapishanede zor zamanlar geçirir. İlhan'a ise pusu kurulur.

MARAŞLI 15. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-15-bolum-foto-galeri-1619267629865.jpg

MARAŞLI 15. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Maraşlı'nın 15. bölümü, 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Ssaat 20.00'de ise son bölümün özeti yayınlanacak. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Maraşlı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Maraşlı, Mahur'u görmek için gittiği evde Necati'yle karşılaşır ve restleşmeye başlarlar. Necati restleşmede çok büyük bir itirafta bulunur. Duydukları karşısında öfkelenen ve yaşanılanların intikamını almaya kararlı Maraşlı, silahını çıkartır. Büyük yüzleşme kanlı biter!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 15. bölüm özeti: Mahur, Maraşlı'nın komada olduğunu öğrenir ve soluğu hastanede alır. Maraşlı'nın başında beklemeye başlar. Necati ve Savaş yıllardır hayalini kurdukları babalarına sürülen lekenin intikamını aldıklarını düşünürler. Geriye, istihbarat için çalıştığından emin oldukları Maraşlı'nın ölümü kalmıştır. İki kardeş Maraşlı'nın ölüm emrini verir. Bu kez Mahur, Maraşlı'nın hayatını kurtarabilecek midir?

0x0-15-bolum-foto-galeri-1619267632261.jpg

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adından dolayı Kahramanmaraş'ta geçiyor zannedilse de Maraşlı dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semt ve mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Özellikle Suriçi ve Beyoğlu gibi tarihi bölgelerde geçen sahneler, ekran başındakilere adeta görsel şölen sunuyor.

MARAŞLI 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN