MasterChef All Star’da yüzyıllık buluş yaptı! Somer Şef açtı ağzını yumdu gözünü! Mutfak tarihinde bir ilk…

MasterChef All Star’da yüzyıllık buluş yaptı! Somer Şef açtı ağzını yumdu gözünü! Mutfak tarihinde bir ilk…

Masterchef All Star'da tarihi bir olay yaşandı. Yarışmacılar telaşlı bir şekilde dokunulmazlık için yarışırken o ismin yaptığı bir hareket sosyal medyanın da şeflerinde gündemine bomba gibi düştü. Yarışmacının yaptığını anlam veremeyen Somer Şef ise "İnsanlık tarihinde bir ilk" diyerek yarışmacıyı yerin dibine soktu. İşte Masterchef All Star'daki tarihi buluş…

Masterchef All Star yarışmasında o yarışmacının yaptığı hareket hem izleyenleri hem de şefleri şaşkına çevirdi. Mutfak tarihinde bir ilki yaşatan yarışmacının yaptıklarını görmezden gelmeyen Somer Şef ise diyecek bir şey bulamıyorum sözleriyle yarışmacıya tepkisini gösterdi. İşte Masterchef All Star'daki tarihi buluş…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ŞAŞIRTAN ANLAR

Her hafta birbirinden farklı bölümleri ile izleyici karşısına çıkan MasterChef All Star, yeni bölümüyle izleyenleri şaşırttı. Dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçen yarışmacılar rakiplerini elemek için farklı yöntemlere başvuruyor. Kırmızı takım oyuncularından Barbaros Yoloğlu, mutfak tarihinde bir ilke imza attı. Somer Şef'in gözünden kaçmayan o anlar ise hem izleyenleri hem de şefleri güldürdü. Oyun esnasında mangalı fırına veren Barbaros, şaşkınlık yarattı.

barbaros-yologlu-2023.jpg


Ünlü şefler yarışmacılardan et tarifleri isterken yarışmacılar da hünerlerini sergilemek için tezgah başına geçti. Ancak dokunulmazlık oyununa damga vuran isim ise Barbaros Yoloğlu oldu.

MANGALLI FIRIN DÜNYAYI IŞIK TUTACAK

"İnsanlık tarihinin en büyük buluşu ateş" sözleri ile açıklamalarda bulunan Somer Şef, "Ondan sonrası ateşte yemek pişirme. Biz o günden beri açık ateşte yemek pişiriyoruz. İlk fırının bulunması yaklaşık 14 bin yıl önceymiş. Fakat bundan 14 bin yıl sonra bir Türk genci Barbaros Yoloğlu 2003 yılında bu 2 önemli buluşu birleştirdi. Fırının içine mangal koydu." açıklamalarında bulundu.

barbaros-mangal.jpg


Yaşanan anlar yeniden ekranlara gelirken Barbaros, fırını sıcak tutmak için bu yönteme başvurduğu söyledi. Somer Şef'in "Fırın sıcak kalsın diye fırının içerisine mangal mı koydun?" sorusu ise izleyenleri kahkahayı bu oldu.

masterchef-mangal.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN